Zavřít reklamu
  • AW a sport #49400

Zdravím,
    mám AW vcelku krátce, zajímalo by mě ale, zda někdo z vás má zkušenost s nošením AW při sportu, jako je například hokej, americký fotbal a jiné. Vím že z hlediska aplikace cvičení je to možné, jde mi ale o odolnost hodinek, zda to není moc velké riziko. Naprosto chápu, že se nemuzu k nim chovat surově, ale spíše mi jde o princip. V aplikaci to je, tak proč by se to nemohlo využít.
    Předem Děkuji za případné odpovědi.

AW a sport #49472

... sorry, ale mít hodinky při socceru nebo při fotbalu (protože jediným fotbalem je pro opravdové borce pouze a jedině ten americký 🙂 ) Samozřejmě Vám hodinky vydrží jen do prvního tackle, pak se můžete jen modlit.
    Ale teď vážně, AW nejsou tak odolné, aby vydržely takový silový sport. Nehledě na to, že nosit hodinky při takových sportech je vyloženě zakázané, protože hrozí riziko vážného zranění protihráče. Komu se ještě prst nezasekl o hodinkový pásek protihráče, ten nepochopí. Je to stejné jako řetízky nebo prsteny.

AW a sport #49575

Fotbal se hraje nohama, proto ten název. A když už opravdoví borci hrají rugby nebo házenou.

AW a sport #49594

Apple Watch nosím na hokej. Mám tedy dvoje a nosím na hokej ty starší, u kterých by mi nebylo tolik líto, kdyby to náhodou nepřežily. Každopádně mi přijde, že se v pohodě schovají do rukavice, takže nejsou přímo na ráně. Samozřejmě to je na každém, zda to chce riskovat, ale u mne zatím bez problému. Znám další dva lidi, kteří je také nosí na led a také v pohodě.

AW a sport #49596

@ Efka: nohama se hraje kopaná, neboli soccer, 🙂

@ Jakub: ano, v hokeji máte rukavice až nad zápěstí a navíc je ta rukavice na vnější straně ruky i podstatně zesílená, samozřejmě je to místo pro "sekání", AF je proti hokeji mnohem více kontaktní sport a bez chráničů na zápěstí

Odpověď na: AW a sport

celý text

.