Zdravím, včera 8.10. jsem si objednal z czc.cz nové Apple Watch 7 nike 45mm. Potvrzení objednávky mi přišlo ve 14:25, na Apple storu byli vyprodané cca 14:45. Nevíte někdo, jak je to s předobjednávkami z těchto retail obchodu jako czc, alza, atd.? Jestli mají přednost oficiální Apple Store objednávky a pak až budou dodány těmto obchodům, nebo jestli mají svoje zásoby a budou dodány v první vlně za týden. Děkuji všem za názory 😉
AW 7 bude prý zezačátku veliký nedostatek. Co je objednáno na AS, tak to oni dodrží. Ale Alza a další reselleři dostnou vždy jen pár kusů a budeš čekat u CZC určitě několik týdnů, ne-li měsíců.
Já předobjednal hned 19.9. u EW ve 14:15 iPhone 13 Pro 256GB modrý a dodnes není, i když několikrát ho tam měli k dispozici, tak mi ho neexpedovali. A to jsem VIP klient.Díky za odpověď. Tak to je zajímavý, včera mi odpověděli na stejnou otázku na podpoře czc a bylo mi sděleno, že bych je měl mít v pátek při vydání, tak uvidíme no. A ptal jsi se na ten iPhone? Je zvláštní, že by ho měli skladem ale neodeslali ti ho. Předobjednávky by měli mít o dost větší přednost, než skladové zboží.
Jj, několikrát ho měli jak na prodejnách, tak na e-shopu a já ho objednal odhadem mezi prvními pěti. Jejich systém distribuce je záhadný...
Tak budu doufat, že je to jen EW a že czc datum dodrží 🙂