Dobrý den,
mohl by mi, prosím, někdo poradit?
Snažím se spárovat iPhone 8 (aktualizace iOS 14.4.2) s Apple Watch (series 4).
Přes aplikaci na iPhonu spustím párování, vyhledám hodinky dle obrazce, následně se objeví nutnost Aktualizace softwaru "Pro tyto hodinky je dostupná aktualizace, chcete-li pokračovat v nastavování, aktualizujte je", odkud je možné pouze "Aktualizovat" nebo "Přeskočit aktualizaci a ukončit nastavení".
Dám-li aktualizovat, po krátkém oznámení "aktivace apple watch" dojde k vyhledávání aktualizace, kde po chvíli vyskočí upozornění "Aktualizace nelze vyhledat - vyhledávání aktualizace softwaru selhalo, protože nejste připojeni k internetu" ---> začít znovu X zkusit znovu. A odtud se nemůžu hnout dál.
Hodinky jsem již bez problému používala (před více než rokem), teď bych se k nim ráda vrátila, ale bylo vyžadováno opětovné spárování - neúspěšné. Hodinky jsem odstranila jsem z iCloudu a všeho dalšího, zkusila snad stokrát snad všechno, co jsem kde našla (vypnout/zapnout Wifi, obnovit internetové připojení, Bluetooth, nabít, vybít, zkoušet s i bez napájení, aktualizovat iphone, uvolnit volné místo atd.)
Budu vděčná za jakoukoliv radu, děkuji !!!