Dobrý den,
před třemi týdny jsem pořizovala úplně nové Apple Watch series 5 – hliník. Nosím je neustále, jen si nimi nespím. Mám je při práci (u počítače) a odpoledne při sportu. Snažím se na ně dávat pozor a každou chvíli je kontroluji, beztak se stalo přesně to, čeho jsem se obávala – ne odřnina, ale opravdu rýha v těle hodinek.
Ráda bych vyzdvihla, že vzhledem k tomu, co hodinky stály, se k nim chovám opravdu šetrně a nenapadá mě jediná situace během dne, kdy by se něco takového mohlo stát. Rýha je sice malá, ale znatelná, hlubší a v místě těsně u displeje. Vypadá jako by do hodinek někdo rýpnul jehlou a kousek – řeknu to blbě – „vydloubl". Zkrátka a dobře, NEVĚŘÍM, že by něco takového mohlo vzniknout mou vinnou – ne po třech týdnech, kdy je ještě střežím jako oko v hlavě, a opravdu ne něco takového, co připomíná rýhu ostrým předmětem.
Chci se zeptat – máte někdo podobnou zkušenost, popř. existuje nějaká naděje, jak se dá něco takového řešit? Je možné, že se jedná o chybu na straně výrobce? Dá se toto vyreklamovat? Celkem mě to štve, obzvlášť, pokud to srovnám s lidmi okolí, kteří si hodinkama zachází jako s kusem hadru a ani po roce nic.
Zkoušela jsem kontaktovat přímo Apple, ale to čekání je úmorné.
Děkuji.