Dobrý den, pod stromečkem jsem na Štědrý den našla Apple watch series 2, menší model. Až do včerejšího večera bylo vše v pořádku a hodinky fungovaly tak, jak měly. Pak jsem si je ovšem sundala před mytím a vypnula (aby se zbytečně nevybíjely). Od té doby nereagují, nechtějí se zapnout a občas se v náhodnou dobu objeví na displeji logo jako při zapínání, které tam pár minut zůstane a poté zase zmizí. Zkoušela jsem je dobíjet i restartovat telefon, ale nic nepomohlo. Nemáte pro mě nějakou radu popř. stalo se vám někdy něco podobného a jak jste to řešili? Budu ráda za každou pomoc. Přeji krásný zbytek roku a ať si užíváte volna
ElvisEK píše:
nedelala jsi upgrade na nejnovejsi verzi watch os?Nedala, nebo o tom aspoň nevím :/
zkusil bych je dát na nabíječku na delší čas takhle to vypadá že jsou vybité. A na nabíječce je zapnout. Popřípadě reset hodinek na nabíječce
(stisknout korunku a tlačítko najednou a držet) třeba to pomůžeZ@lik píše:
zkusil bych je dát na nabíječku na delší čas takhle to vypadá že jsou vybité. A na nabíječce je zapnout. Popřípadě reset hodinek na nabíječce
(stisknout korunku a tlačítko najednou a držet) třeba to pomůžeZKoušela jsem je dát nabíjet přes noc, ale stále nereagují (ani na reset či zapnutí na dobíječce).
Děkuji všem za pomoc, hodinky už zase fungují, aniž bych něco udělala, takže asi jen nějaká chvilková krize 😀