Ahoj, jsem čerstvým majitele watch Nike +, jak posloucháte na watch hudbu? Respektive ještě líp - má někdo zkušenost s propojením se spotify? Jde ze spotify importovat hudba do watch? Díky!
- věc vůbec. AW nemají reproduktor pro poslech hudby, tudíž spuštěná hudba hraje z iPhone.
a tak zas tak pitomej nejsem, ale myslel jsem, že spolu s BT sluchátkama (ty mám 🙂 )
Ahoj,
to bohuzel nejde. Hudbu muzes importovat pouze z Apple Music nebo pokud nahravas hudbu pres iTunes. Ze Spotify to nejde.Ty mi budeš radit? 😀 PÍŠU : NEMÁ REPRODUKTOR NA POSLECH HUDBY!!!!! Mám je, tak nepoučuj. Logicky s němi můžeš telefonovat 😉
Jo takhle, no tak ta věta je významově napsaná tak, že se dá pochopit oběma způsobama;)
Mám podobnou otázku, jak synchronizovat hudbu Spotify se společností Apple Watch díky AudFree Spotify Music Converter pro Mac, která mi pomůže převést spotify skladby / playlisty na MP3, pak mohu snadno přenést Spotify na Apple Watch.
Použil jsem hudbu Spotify i Apple Music současně. Ale to je pro mě příliš drahé, ukončil jsem Spotify a přenesl Spotify do Apple Music pomocí DRmare spotify music converter. Teď nemám žádný problém užívat si hudbu Spotify na hodinkách Apple.