Ahoj, jakou máte zkušenost s dodáním Apple Watch Series 2? Mám složenou zálohu u iWantu v Českých Budějovicích. Platil jsem ji ještě před záhajením prodeje a celkem mě štve, že za těch 14 dní, co jsou hodinky v prodeji nejsou schopni říci ani přibližné datum dodání. Když jsem koukal 23.9. na stránky applu, tak tam bylo doručení 6.-10. října. Má někdo podobnou zkušenost s iWantem?? Neřekl bych, že s jejich postupem při předobjednávkách by si zasloužili status premium reseller i když vím, že ten status je spíše k poskytovaným služnám okolo výrobků.
Ahoj,
mám bohužel úplně stejnou zkušenost s iPhonem od iWantu. Záloha složena vůbec žádné info o termínu dodání.Myslim ze Apple nejdrive pokryl poptavku z online objednavek, protoze me prisli 30. zari, objednaval jsem hned o pulnoci v den uvedeni na store, ale czc mi taky nedokazal zodpovedet kdy je budou mit na sklade oni.
Podľa mňa to skôr ako za 3-4 týždne nebude. Tipujem začiatok novembra 🙄
Ja som objednával AW Series 2 na mzone.sk koncom Septembra (Září), dva kusy, rôzne druhy. Do dnešného dňa nič nemám. Mzone síce posiela info raz za týždeň o "nedostupnosti" tovaru, ale žiaľ ani oni nevedia viac. Stále čakajú na normálnu dodávku a údajne ani od dodávateľa nemajú info o dodacích dobách 😥 😥 😥 Takže sa držím infa z Apple.cz, kde je dodanie 3-4 týždne. Dokonca aj Apple.com má rovnaké dodacie lehoty. Bohužiaľ, musíme čakať.
Já jsem objednával AW Nike+ hned po půlnoci na Apple Online Store. A tuším, že to bylo v sobotu, mi přišel email od Applu, že se omlouvají za delší dobu nekomunikování, ale že by mi rádi oznámili termín doručení AW Nike+ 28.10. Takže mám asi větší štěstí jak ty. Každopádně 28.10. je v ČR státní svátek, takže si nejsem jistý jestli UPS Express doručuje.
Já je dostala na začátku října, objednavala jsem je on-line přes iStore