Dobrý den, moje AW5 hliník dosluhují (baterie, oděrky, ...) a je čas na změnu. Koketuji nad Ultra v porovnání s AW8 45mm v nerezu nebo AW7 v nerezu. K čemu byste se přilonili? Nejsem extra sportovec, ale titan hledám pouze kvůli bytelnosti. Měl jsem je i na ruce v obchodě, prakticky mi velikost 49mm nevadí. Ovšem váhám i, zda počkat a v roce 2023 nepřijdou Ultra víc decentnější do společnosti (hrany, barva), ale to je jen spekulace. Děkuji za rady
Nečekejte a udělejte si radost 😉
Ty hodinky mě neskutečně baví
Přešel jsem z Apple Watch series 5
44mm Stainless Steel a neskutečný rozdílDěkuji za povzbuzení.
Jak je to s materiálem? Je náchylný na oděrky - klepance při práci, pády?
Jenže já jsem vcelku konzervativní, plánuji to zase na min. 4 roky. Dost mě odrazují rezence - nedoladěný watchOS na velký display (ale to je patrně otázka času), ostrá hrana na ježdění prstem, prakticky stejný výkon jako AW8 (ovšem o výkonu to asi není).
Nerad bych se na jaře nechal zlákat koncepty, kdy už budou hrany lepší nebo budou šedivá těla... Ovšem do toho nikdo nevidí.
Ještě prosím radu ohledně řemínku.
Na AW5 mám oblíben sportovní provlékací na suchý zip. Proto uvažuji u Ultra pro Trail řemínek.
Ovšem láká mě i Alpský tah - ale tam prý ta spona dře notebook a jiné věci pod rukama, stejně jako i oblečení (internet) a navíc se obávám, že ten háček při nasazování brzy prošoupe očka v řemínku.Tak materiál ok
Žádný poškození a to je nešetřím
Řemínek mám zelený Alpský tah a naprosto v pohodě, žádný třepení oček na řemínku
Co se týče spony na pc není problém a u ntb nemám vyzkoušeno
Jenom pro zajímavost ohledně baterky, nabíjel jsem v pondělí a dneska večer 29% bez Lte
Ostrá hrana displeje je o zvyku a to bych řešil tímto: Spigen Glas.tR EZ Fit ochranná fólie kompatibilní s Apple Watch Ultra, 49 mm, 2 kusy, odolná proti poškrábání, 9H
Jinak naprostá spokojenost a už bych na menší nešel😁Ještě k tomu řemínku. Uvažuji doobjednat alpský tah. Mají velikosti S M L. Uvádějí obvod ruky. Jak moc je to přesné? Když mám 160, je lepší S nebo M? Nebude M mít sponu moc blízko hodinek?
Dalo by se tím i eliminovat dření sponou notebook když je na středu ruky vespod.Děkuji.
Exituje u ciferníku Wayfinder nějaké "automatické" přepnutí na červený noční režim? Abych to nemusel dělal ručně korunkou?
Děkuji