Zavřít reklamu
  • AW a IPHONE na jine WIFI #48060

    Apple Watch komunikuji s iPhone pres bluetooth. Pokud neni iPhone v dosahu bluetooth, tak lze udajne vyuzit spojeni pres WIFI. Je to pravda ? Mohu mit tedy iPhone doma pripojeny k WIFI a Apple Watch mit pripojene na jine WIFI a presto budou spolu komunikovat ? Nebo to plati jen v ramci stejne WIFI ? Jde mi o moznost prijimani hovoru na Apple Watch, kdyz si telefon zapomenu doma. Resp. idealni by bylo, kdybych mohl mit hodinky na wifi a telefon na mobilnich datech nekde venku. Slo by o hodinky bez eSim, tedy jen klasicke AW6.

    AW a IPHONE na jine WIFI #48061

    Pripadne by me zajimalo, jestli lze nejak zajistit, abych mel na iPhonu na dalku prehled o zdravotnich funkcich v Apple Watch 6, ktere budu mit jinde (ja budu v praci s telefonem a matka bude mit doma hodinky u sebe). Muze z takovych hodinek prijimat hovor, kdyz budou pripojene jen na wifi a telefon bude na datech ?

    AW a IPHONE na jine WIFI #48067

    Pokud je iphone (řekněme offline) hodinky na facetime, imessage, maily používají známou wifi.
    Pokud máš mobil na datech a hodinky na wifi, ale nejsou v kontaktu přes bluetooth, tak komunikace mezi nimy není - zdravotní data atd ne, poznámky, imessage atd od apple native apek ano.

    Co do volání jak se ptáš naposled - facetime ano, gsm ne.

    AW a IPHONE na jine WIFI #48075

    Ja volal do Applu a bylo mi receno, ze pokud jsou apple watch na wifi a sparovany iphone na datech ci jine wifi, tak by propojeni melo fungovat. Volal jsem tam 3x a pokazde mi nikdo nebyl schopny primo odpovedet a prehazoval me jak horkej brambor na jineho specialistu...

    AW a IPHONE na jine WIFI #48078

    Nejspis to nepujde jak rikate. Ale musi byt prece nejaky zpusob, jak na dalku nahlednout do aplikace zdravi i z jineho telefonu. Co treba TEAMVIEWER ci jina aplikace pro vzdalene ovladani telefonu ?

Odpověď na: AW a IPHONE na jine WIFI

celý text

.