Čauko tak co říkáte na AW 2?
Ja si myslím že sa to oplatí fakt len plavcom a tým čo behajú , ja mám prvú generáciu s watchOS3 a som spokojný rýchlosť dobrá plávať nechodím a behať tiež veľmi nie iphone ajtak nosím vždy so sebou kedže neviem nikdy čo sa stane . GPS mi tiež nechýba kedže ho berie s iphonu dlhšiu výdrž batérie nepriniesli stále 18 hodín , pôjdem už len do 3 generácii. Využívam ich na messenger email notifikácie občas hovory a na toto mi stačia tá rýchlosť messengera sa celkom zlepšila s watchOS 3.
PS: aj prvá generácia vydrží bežne sprchovanie a krátkodobé ponorenie do vodyPrávě dost zvažuji pořízení. 1-2x týdně chodím běhat a tak jsem si říkal, že bych nemusel s sebou tahat iPhona, díky tomu, že 2 série má GPS.
Otázka zní, pokud bych měl k tomu bezdrátová sluchátka, lze nahrát písničky, případně offline list ze Spotify do hodinek a poslouchat hudbu přímo z hodinek, abych nemusel tahat iPhona nebo ne?
Další otázka do pléna, má to pro někho z Vás skutečný přínos nebo je to prostě jen hračka?
Díky moc za názory
docela se na AW2 bojim vydrze, s aktivni GPS musi byt baterka za hodku KO 🙁 sice na webu applu uvadi stejnou vydrz, ale testovani AW1 a 2 nemuze byt stejne, kdyz zde vstupuje prave GPS.
jinak jsou si obe verze hrozne podobne a nic extra noveho se neobjevilo 🙁
Vím o tom že jsou hodně podobné, ale jelikož často běhám a cvičím, tak se mi právě ta GPS líbí. Vím že je nepotřebuju, ale mám takové to klasické nutkání "musím to mít"... AW1 jsem neměl, ale pokud bych kupoval tak asi AW2.
Otázka stále zní zda mi to něco vůbec přinese. Pokud tu někdo máte AW, můžete mi napsat na co a jak je tak používáte?
Mam 1 a upgrade na 2 mi prijde zbytecny. Nenabizi nic, co bych potreboval a nebo, co by mi presvedcilo ke koupi 2. verze. Pockam na 3. a dalsi...
Jinak je pouzivam hlavne na notifikace, kdy vubec nemusim vytahovat telefon, appku od KB, messengera, workout aplikaci, kde konecne v watchOS3 pridali zaznam trasy, kalendar a pripominkovac ukolu. Obcas iRadar, Uber a mapy. A cekam, ze se konecne rozhoupou cesky banky a pusti ApplePay...
Psal jsem do ČSOB, proč jejich appka NaNákupy není i na iOS. Nebo zda plánují zavést ApplePay. Dozvěděl jsem se, že problém není u nich, ale u Applu, ale že je v plánu spuštění v průběhu 2017. Otázka je zda to nějaká validní informace... Spíš takovej Rumor 😀
Ještě dodatek k mému tvrzení o ApplePay, které nebylo úplně přesné:
Držitelům telefonů Apple iPhone s operačním systémem iOS bohužel můžeme nabídnout jen omezenou verzi ČSOB NaNákupy. A důvod? Společnost Apple neumožňuje bankám provozovat mobilní NFC platby ve vlastní aplikaci. To lze pouze přes Apple Pay, kterou spol. Apple zatím v ČR neplánuje zavést. Děláme ale maximum pro to, abychom klientům s iPhone platit umožnili. Od podzimu budou funkce ČSOB NaNákupy z pohledu klienta stejné jako u telefonu s Androidem (včetně pohodlných plateb na internetu přes MasterPass), pouze platbu v obchodě nahradí bezkontaktní platební nálepka.
Já plánuju koupit AW1 s upgradovaným čipem S2. Jen doufám v dobrou cenu, jinak na to kašlu.
Tie banky sú vychcané a nechcú Apple platiť také poplatky ako Apple chce, to je jediný problém.. podpis zmluvy a pristúpiť na funkčnosť je otázka týždňa, možno 2och..
Rozhodnuto... jdu do AW Nike+ ... čekám na spuštění objednávek. Líbí se mi ty Nike ciferníky a hlavně ten černo-šedý pásek. Jelikož to umí i klasické ciferníky, tak nevím proč bych kupoval standardní verzi. Navíc ty Nilonové pásky mi přijdou jak nějakej nejlevnější čínskej produkt (podle toho co jsem sledoval Hands On z konference) 😆
VSLRA píše:
Rozhodnuto... jdu do AW Nike+ ... čekám na spuštění objednávek. Líbí se mi ty Nike ciferníky a hlavně ten černo-šedý pásek. Jelikož to umí i klasické ciferníky, tak nevím proč bych kupoval standardní verzi. Navíc ty Nilonové pásky mi přijdou jak nějakej nejlevnější čínskej produkt (podle toho co jsem sledoval Hands On z konference) 😆Taky tak, jedine AW Nike+.
máte tip kde je koupit už v pátek 23.9. ??? Pokud objednám v Apple.cz tak je pošlou poštou a přijdou až po víkendu.... v iWant jsem se ptal a zatím netuší, zda budou... Má někdo jiné zprávy od jiných prodejců?
Podle toho co tak pročítám, tak nejsou dostupné ani ve státech, takže nečekám, že budou skladem u APR. Dodací lhůty jsou cca kolem 5-8 týdnů. Takže já jednoznačně budu čekat na Nike+... vyjde to na stejno. Nylonovej pásek si případně mohu dokoupit kdekoliv
Ahoj mám jednu otázku je nějaký rozdíl ve výdrž mezi 38 a 42mm? Vím že větší displej znamená větší spotřebu, ale třeba se jim tam povedlo dát na poměr větší baterku má někdo zkušenost? Co tak nějak čtu tak píšou 5h na gps a nevíte jak je to s baterkou když zaznamenáváte aktivitu a běži snímač tepové frekvence nonstop ?
Nike verze se mi celkem líbí, ale každý den cvičím běhm/ jezdím na kole a docela by mě štvalo kdybych nevydržel ani do večera.