mate nekdo zkusenost s AW6 a detekci zapesti pres tetovani? AW5 jsem vloni vratil po trech dnech, protoze nefungovaly jak mely, kvuli kerkam... tak me zajima, jestli je to u sestek to same..
diky
Marek píše:
není důvod, aby to bylo jinéevidentne na blbou otazku blba odpoved
Tenhle typek ma tetovani na zapesti a vypada to, ze fungujou v pohode 😀
Apple píše:
Tenhle typek ma tetovani na zapesti a vypada to, ze fungujou v pohode 😀Typek ma celkem svetle tetovani a zrovna tam kde ma hodinky moc barvy nema... ale diky za tip.
Takze odpovim sam sobe i vsem, ktere zajima stejny problem... nakonec jsem je objednal, stale maji s tetovanim problem, porad se zamykaji, detekce zapesti funguje tak napul... takze je vracim, na prave ruce je nosit nebudu...
kdyby tě napadlo, že si polepšíš u garminu. Tak ten přes tetování taky snímá hůř
PiratModrovous píše:Takze odpovim sam sobe i vsem, ktere zajima stejny problem... nakonec jsem je objednal, stale maji s tetovanim problem, porad se zamykaji, detekce zapesti funguje tak napul... takze je vracim, na prave ruce je nosit nebudu...
Netetovat, nehyzdit si tělo. Je to hnus, dříve to byl symbol kriminálníků.
takze pro vsechny co si teprve tetovani chteji poridit mam doporuceni, nechte si volne kolecko na zapesti
😀
PetrS píše:
Netetovat, nehyzdit si tělo. Je to hnus, dříve to byl symbol kriminálníků.Jdi spat.
Petr píše:
tak se nemáš nechávat tetovat jak nějakej šašek z cirkusu 🙂hadam ze si patnactilety nevyrovnany fracek ktereho rodice rozmazlujou a ktery porad veri na jeziska, ze? 😀
No jako jasnovidec by jsi si nevydělal ani na slanou vodu 😀 ty si raději napiš ježíškoj o poukaz na další tetování, tentokrát třeba na čelo 😉
PiratModrovous píše:
mate nekdo zkusenost s AW6 a detekci zapesti pres tetovani? AW5 jsem vloni vratil po trech dnech, protoze nefungovaly jak mely, kvuli kerkam... tak me zajima, jestli je to u sestek to same..diky
To je zajímavé, nikdy mě to ani nenapadlo. Možná by se dalo vychytat barvu tetování aby to světlo z hodinek neabsorbovalo, jestli je to světlo zelené, tak třeba červené tetování tu zelenou barvu nebude odrážet. Ale neznamená to, že ji nebude pohlcovat :/ navíc za pár let by udělali hodinky s infračerveným nebo jiným světlem a byli bychom zase na začátku 😀 Je překvapivé že to Apple neřeší, dle statistik má třetina američanů tetování a desetina z nich více než 10. Možná, že řešení není jednoduché.
PetrS píše:
Netetovat, nehyzdit si tělo. Je to hnus, dříve to byl symbol kriminálníků.To muselo být hodně dříve, za totáče, ne? Podobně jako mít víru, vzdělání, či peníze 😀 Autorovi tedy radíte vrátit se v čase, jo to je řešením vždy, taky nechápu proč to nikdo nedělá.