Zavřít reklamu
  • Apple Watch 3 a Iphone 6 #42107

Má otázka zní, pokud je v obcohdu a v popisu napsáno že mají hodinky WatchOS 5 bude to opravdu tak ? Abych nevyhodil zbytečně prachy 😀
    Jde o to že bych to koupil jako dárek příbuzné, je starší a používá ještě Iphone 6 kde už nejde nainstalovat nejnovější iOS 13. Právě systém v hodinkách WatchOS 5 je poslední který podporuje starší systém iOS 12 tudíž i Iphone 6.

Co jsem se dozvěděl od Applu, starší skladové zásoby mohou mít v sobě nahraný starší software právě WatchOS 5, novější modely mají již WatchOS 6.

Co myslíte ?

Apple Watch 3 a Iphone 6 #42108

Zkus ty hodinky ukradnout, podívat se, jakou verzi systrému mají, a pak je třeba zaplať ;–)

Když to píše prodejce, tak to asi bude pravda, to ti nikdo nemůže 100% potvrdit. Starší skladové zásoby mají logicky starší software, který byl aktuální v době výroby zařízení.

Apple Watch 3 a Iphone 6 #42134

Ale pokud bych tedy měl WatchOS 5, meli by ti hodinky normálně fungovat na iOS 12 s IP 6 ne ?

Volal jsem do istylu, a bylo mi řečeno když jim hodinky donesu tak mi AW přeinstalují na starší systém, takže třeba se to muže někomu hodit.

Apple Watch 3 a Iphone 6 #42141

Jinak, až koupím hodinky, jak zjistim jakou verzi watchOS ma ? Kde to najdu ?

Odpověď na: Apple Watch 3 a Iphone 6

celý text

.