dobrý deň
kedže apple watch series 4 už nikde u autorizovamých predjcoch nenájdem a 5 su pre mňa zbytočne, kedže ELG nemôžem využivať (nemám 21) aký je váš nazor oplatia sa alebo au moc staré?
dobrý deň
kedže apple watch series 4 už nikde u autorizovamých predjcoch nenájdem a 5 su pre mňa zbytočne, kedže ELG nemôžem využivať (nemám 21) aký je váš nazor oplatia sa alebo au moc staré?
Tak podle mě sis sám odpověděl, novější jsou pro tebe nevyužitelné, tak v tom případě asi ty funkce nepotřebuješ a stačí ti starší ne ? 🙂 Jinak EKG můžeš používat ....
series 3 maji všechny používané funkce, 4/5 žádnou podstatnou funkcionalitu nenabízejí kromě většího displeje a pěknějších ciferníků, ostatní věci jsou takové maličkosti. Práci odvedou stejnou.
Řešil jsem před pár měsíci stejný problém. Manželka má aw 3, tak jsem měl představu.
Nakonec rozhodla náhoda, kdy jsem našel aw 5 za 9900,- s roční zárukou a šel jsem do nich. 12,5 se mi za ně dávat nechtělo, protože funkce nevyužiju. A jsem rád, že to tak dopadlo - ten displej je velkej rozdíl - manželka už se dožaduje taky 5 😀
Měl jsem AW 3 a přešel na AW 5. Po 14 dnech jsem AW 5 prodal a vrátil se zpět k AW 3. Z jediného důvodu, výdrž baterie. U AW 5 vydržela den a půl a u AW 3 v pohodě tři dny. Což je pro mne rozhodující když jedu někam na víkend. Za celý víkend nemusím hlídat baterii.
Roman píše:
Tak podle mě sis sám odpověděl, novější jsou pro tebe nevyužitelné, tak v tom případě asi ty funkce nepotřebuješ a stačí ti starší ne ? 🙂 Jinak EKG můžeš používat ....
ďakujem, nomto EKG, by som mohol využiť zmenou dátúu narodenia, len vraj potom tie hodnoty kolíšu, a nkesu tKe presné
ďakujem všetkým za ich odpoveď a ešte mam poslednu otázku da sa tam nastaviť nejaka funkcia príatupnosti ako na iphone/macu ako napríklad čítanie oznameni/ zväčšvanie?
Já to řeším právě teď. Váhám mezi AW 3 a AW 5
Kupovat ted 5... kdyz 6 je tu za par mesicu...
Třeba já koupil Watch 3 42mm, jenomže se mi je podařilo sehnat za 4 600 Kč tak to potom není o čem.
Třeba já koupil Watch 3 42mm, jenomže se mi je podařilo sehnat za 4 600 Kč tak to potom není o čem.
Tak nakonec jsem koupil AW3 v eshopu, abych je mohl případně vrátit během 2 týdnu ale nechám si je, hodinky jsem nenosil snad 10 let tak jsem tomu nedával moc šancí ale musím říct, že mne překvapily a jsem spokojený.