Dobrý den, u watch 3 se mi zasekává ovládací centrum /nejde otevřít/ , hodinky se musí restartovat. Umí někdo poradit?
Máte poslední verzi WatchOS? Stávalo se to vždy nebo až po aktualizaci?
Dobrý den,mám watch 4 a dělá mi to i 5xdenně!!!Mám poslední aktualizaci....nejde stáhnout lišta ani ze shora ani ze spodu!!!!Pěknej vopruz....
Uz delsi dobu mam uplne stejny problem :(. Watch 4. v pohode to funguje a pak z niceho nic ovladaci centrum nejde a pak zase z niceho nic funguje. I mne by zajimalo, v cem je zakopany pes 🙁
ma uplne stejny problem. na Apple Watch a ted to same na watch 6. Pomuze jedine restart. NEMATE NEJAKE RESENI?
Stejný problém - Apple Watch SE.. Volal jsem i na podporu Apple, ale tam mi řekli, že o problému neví.
Dnes mi podpora Apple poradila vypnout na mobilu v aplikaci Watch - Zpřístupnění - Zvětšení.
Mohlo by to souviset. Budu to sledovat."Dnes mi podpora Apple poradila vypnout na mobilu v aplikaci Watch - Zpřístupnění - Zvětšení."
Už 4 dny se problém neobjevil..
Ano, pomůže když se vypne zvětšení textu, od té doby mi to funguje
Dobry den, mam SE, zvetseni textu mam vypnute uz od pocatku a stejne ovladaci centrum treba 2x denne nefunguje. Neprisel nekdo jeste na neco jineho proc to tak muze byt?
Moc dekuji.Mám SE a mám naprosto stejný problém. Mám zvětšení vypnuto od počátku a stejně mi ovládací centrum nelze otevřít.
Nejde mi otevřít Ovládací centrum. Zpřístupnění – zvětšení mám vypnuté.
Mám SE a nejde mi otevřít Ovládací centrum,zvětšení textu mám od začátku vypnuté,co s tím mám dělat ???
Měla jsem tentýž problém u Apple Watch 3, pomohlo jejich vypnutí a zapnutí.