Ahoj, chtěl jsem se zeptat odkud se bere oslovení v aplikaci Aktivita, případně kde je možné toto oslovení změnit? Oslovení se zobrazuje v oznámení aplikace i na získaných "odznacích". Ještě bych se zeptat, jestli po se Vám po přechodu na nové verze iOS 13.1.2 a WatchOS 6.0.1 zobrazují popisy získaných "odznaků" správně. V seznamu se mi u některých "odznaku" nezobrazuje popis, co je standardně uveden na druhé straně (je tam prázdno). Díky.
Ahoj, podařilo se Ti nastavit to jméno? mě se na AW v odznacích klasicky objevuje mé jméno ale pří v odznacích "MOJE". Také nevíme jak to změnit.
ahoj, už jste přišli na to jak změnit jméno na odznacích? Potřebovala bych poradit.
děkujiLinda píše:
ahoj, už jste přišli na to jak změnit jméno na odznacích? Potřebovala bych poradit.děkuji
Již několikátý dotaz na toto téma, zkuste příště použít hledání (lupa) 😉
Jen ve stručnosti - zkuste se podívat v Kontaktech na vlastní kartu Moje vizitka (úplně nahoře), pak vpravo nahoře Upravit, a mrknout se, jestli tam není nějaká přezdívka. Tu kdyžtak vymazat 🙂https://www.letemsvetemapplem.eu/forum/apple-watch-2/hardware/42066-odznaky-a-osloveni/#post-42068