Ahoj, potřebuju poradit. Aktualizoval jsem iPhone Xs a Apple watch 4. iPhone jsem nastavil jako nový a spároval ho s hodinkama. Pak jsem jsem znovu telefon obnovil ze zálohy, protože jsem potřeboval nějaká data a hodinky jsou pořád zamčené a nejdou smazat ani připojit. Píše to na nich Nasaďte si Apple Watch a odemkněte iPhone. Přitom v telefonu spárované nejsou a nejsou vidět ani iCloudu.
Včera jsem aktualizoval (čistá aktualizace přes DFU)iPX,hodinky AW3 byly po aktualizaci nespárované,nulová komunikace s telefonem,restart telefonu i restart hodinek nepomohl,nakonec jsem v hodinkách dal reset a prakticky znovu spároval z mobilem,jakobych pároval nové AW. a šlape to.
No, já se právě do těch hodinek nedostanu. Zkusil jsem i návod přímo od Applu, jak vyresetovat hodinky bez telefonu, ale nejde to. Aplikace v telefonu je připravená na párování a hodinky jsou zablokované na minulé spárování.
Ahoj,
Podařilo se tento problém vyřešit? Mám stejný, nejsou schopny se připojit/odemknout přes iphone, protože ten je nevidí. PIN nabídka na otevření se vůbec nezobrazí.
Dík