Ahoj, mohl by mi někdo nějak popsat kdo už s tím má zkušenost v čem se v podstatě liší AW4/5 od Garmin fenix 5/6 ? Nikde nemůžu narazit na nějaký srovnávací text nebo video. Vím, že garmin notifikace jenom zrcadlí, ale většině uživatelům to jaksi ani nevadí. Celkem mě nepotěšil Apple s AW5 (žádné podstatné změny ... )
Vím, že z hlediska funkčnosti nejsou podobné, ale myslel jsem, že tady můžu narazit na někoho kdo třeba přecházel a má zkušenost ohledně uživatelského pohledu atd...
Ahoj, záleží na tom, co od hodinek očekáváš. Doposavad jsem vždy volil vše od Apple. Při rozhodování nad koupí hodinek jsem se ale nakonec rozhodl pro Garmin Fenix 5 Plus.
https://www.rizknows.com/buyer-guides/garmin-fenix-5-plus-vs-apple-watch-3-review/Aleš píše:
A jeste jedna dulezita vec - Garminy mely o dost horsi BT, stacilo chodit po byte a nechat mobil na stole a Garminy se porad odpojovaly. AW si udrzuji stabilni pripojeni bez vypadku, coz je pro me zasadni - nechci doma nosit mobil vsude s sebouTenhle problem nepozoruju!
Ono to bude tim tim, ze Garmin dal do Vivoactive4 BT4 a AW maji BT5. Jinak to srovnani v tom clanku nahore neni presne - AW umi sledovat spanek, staci na to aplikace. A obecne srovnavat hodinky od Garminu a AW je slozite, jsou to dva rozdilne produkty. Kdybych chtel odolny sporttester, beru Garmin, jako smartwatch je jasna volba AW dle meho.