Nazdárek, Měl bych pár dotazů ohledně watch 3 1- jde nějak nastavit že když jak se odpojí od telefonu aby hodinky zavibrovali. 2- jde nastavit v aktivitě svoje vlastní kolečka ( kroky patra... (Aby se zobrazovali na displeji) 3- jde při sportu kolo nastavit automatická pauza 4- jdou nastavit delší vibrace u notifikace ( SMS, whatsapp,...) 5 - u notifikace emailu z originál aplikace pošta se jenom ozve zvuk ale ne vibrace?? To tak je...? WatchOS mám poslední verzi... Jelikož jsem přešel že Samsung watch kde to byl standart tak mi to teďka chybí Díky za info....
1) Lookout, Mobile Security - https://apps.apple.com/cz/app/lookout-mobile-security/id434893913 (ale jak to funguje v praxi nevím, nemám)
2) Ne
3) Při chůzi to jde, jinde tedy pravděpodobně taky.
4) Delší ne, silnější ano > Nastavení > Zvuky a haptická odezva > Výrazná
5) Netuším 😀adbernau píše:
1) Lookout, Mobile Security - https://apps.apple.com/cz/app/lookout-mobile-security/id434893913 (ale jak to funguje v praxi nevím, nemám)
2) Ne
3) Při chůzi to jde, jinde tedy pravděpodobně taky.
4) Delší ne, silnější ano > Nastavení > Zvuky a haptická odezva > Výrazná
5) Netuším 😀Kde jde nastaví ten bod 3? Nikde to nastavit nejde a běží to dál i když deset minut stojím.
Ahoj,
Tato funkce funguje pouze u běhu, teda alespoň si to myslím.
Watch->cvičení->pozastavení běhuHm tak to jsem zklamaný takové prachy to stojí a základní věci to neumí... 🙁 🙁
No on je Apple poslední dobou takový velký zklamání 😀
Až iPhone zase zdechne(a to asi bude za krátko 🙂 ) kupuju asi něco jako pixel, nebo noteMates_ píše:
Ahoj,
Watch->cvičení->pozastavení běhuPři tomto nastavení automatické pozastavení funguje i u chůze venku (mám odzkoušeno téměř denně), takže lze předpokládat, že by to mohlo fungovat i při přerušení jízdy na kole ... po několika minutách vyskočí informace, jestli jste ukončili činnost a nabídne možnost zastavit nebo pokračovat 😉
RoSch píše:
Mates_ píše:
Ahoj,
Watch->cvičení->pozastavení běhuPři tomto nastavení automatické pozastavení funguje i u chůze venku (mám odzkoušeno téměř denně), takže lze předpokládat, že by to mohlo fungovat i při přerušení jízdy na kole ... po několika minutách vyskočí informace, jestli jste ukončili činnost a nabídne možnost zastavit nebo pokračovat 😉
Používám denně na chůzi i kolo, zapnuté to mám a ještě ani jednou mne to nezastavilo. Takže to na chůzi a kolo nefunguje. Měl jsem chvilku Samsung S10+ a galaxy watch a tam to fungovalo přesně. Během tří vteřin se to zastavilo a zavibrovalo pro upozornění. Po opětovné chůzi nebo jízdě na kole se to opět do tři vteřin aktivovalo.
Těch 5min bylo přehnaných. V tom konkrétním případě, co jsem zkoušel dnes před polednem to bylo kolem 1min.
Ale souhlasím, že kdo chce pořádné hodinky na sport, tak si klidně připlatí 8 litrů a sáhne např. po Garmin Fenix 5 Plus 😉RoSch píše:
Mates_ píše:
Ahoj,
Ano, to vyskočí tuším při každém cvičení po nějaké době (1-15min)
Ale já jsem zmiňoval funkci automatického pozastavení a znovuspuštění měření času a vzdálenosti při běhu.
To funguje jen na běh a taky během pár vteřin a vůbec na hodinky nemusíte sáhnout, jen mírně zavibrujíkecka píše:
Hm tak to jsem zklamaný takové prachy to stojí a základní věci to neumí... 🙁 🙁umí to. fubguje to takto: ak kráčaš a ideš dlhšie trasu automaticky ti ponúkne či chceš zapnúť tréning. ak si zapneš tréning ručne a prestaneš opýta sa ťa či si skončil. ak cvičíš doma na stacionárnom bicykli AW to nemajj´ šancu rozpoznať.
Tak tu automatickou pauzu na kole jsem vyřešil tím že používám Endomondo tam pauza funguje do pár vteřin.. A naměřená data se ukládají do aktivit a zdraví... Takže super..
Jediné co mně ještě sere je to neupozornění když zapomenu mobil 😕 😕 😕Zdravím,
pokud odstraním z imessage část konverzace na telefonu, v hodinkách smazaná část stále zůstává. Bohužel to funguje i při zrcadlení telefonu. Nevíte někdo, co s tím prosím?Dobrý den, měl bych doraz ohledně Apple Watch aplikace cvičení. Při chůzi nebo turistice, ale i když jsem jel na kole se mi samovolně pozastavuji hodinky. Nechápu proč a furt se snažím přijít, co je příčinou, ale bohužel zatím bez úspěchu. Nemáte prosím vás nějakou radu? 🙂
Dobrý den , měl bych dotaz. Jaký je rozdíl mezi Apple Watch SE 2022 a Apple Watch SE 2023 ? Spis jsem se chtěl zeptat, jak dlouho vydrží ?