Zdravím, nevíte, proč se mi neobjevila žádná výzva na měsíc červenec? Je pravda, že jsem v červnu nosil hodinky pouze 4 dny, ale jinak jsem je předtím snad rok nesundal, takže dat je dost (v červenci mám zatím každý den splněno). Víte, jak ta měsíční výzva funguje? Děkuji!
Na měsíc Červenec je výzva,že musíš 28x splnit cíl pobývání ve stoje.
Tom81 píše:
Na měsíc Červenec je výzva,že musíš 28x splnit cíl pobývání ve stoje.Ja si myslim, ze mesicni vyzva je pro kazdeho individualni, me se ale zadna "zatim" neobjevila (i kdyz cervenec zatim full vyplnen), coz se mi stalo poprve za dva roky pouziva AW... je ale pravdou, ze 4 dny za predchozi mesic jsem snad nikdy nemel...
A když mrkneš do mobilu,do apky aktivita-ocenění a o pár řádků níž jsou měsíční výzvy?
Tom81 píše:
A když mrkneš do mobilu,do apky aktivita-ocenění a o pár řádků níž jsou měsíční výzvy?Tam prave nic neni... uvidime, treba se to jeste objevi, me jen zajimalo, jak Apple vyzyva, pravdepodobne dle aktivit z predchoziho mesice, kdyz jsem tam mel "prestavku" a nova nenabehla... nebo se to jeste objevi ke konci mesice... budu pripadne informovat 🙂