Dobrý den, neměl byste někdo prosím radu, jak deaktivovat displej AW na noc? Používám režim kino, aby displej nesvítil při každém zvednutí zápěstí, ale člověk se občas dotkne displeje tělem a dost to budí. Asi jsem hloupej, ale nic jsem doteď nenašel. Není třeba nějaká aplikace, která by zaručila to, že by se hodinky v noci rozsvítily jen při stisku hlavního tlačítka? Moc vám děkuji.
skus vytiahnut z dola ovladacie centrum a stlac tie masky ,rezim divadlo alebo kino,vtedy vypne automaticke zapnutie displaya.
Myslím si, že to bohužel nejde, možná to má integrovaná nějaká aplikace na sledování spánku, ale zatím jsem nic takového neobjevil.
Vyskúsaj zapnúť režim plávanie...ten by mal deaktivovať reakcie displeja na akékoľvek dotyky...ráno ho vypneš otáčaním korunky...(za zvuku vysušenia repro...)
Ani to nepůjde, display se i tak rozsvítí při otočení zápěstím, nebo při poklepu. Jediná výhoda je to, že se na hodinkách nebude pouštět nic jiného, možná si nastav na noc černý cifernik a zapni ten vodní mód. Nejlepší bude asi modulární ciferník a vypnout všechny komplikace a nastavit např. Azurovou nebo jinou né tak výraznou barvu