Plánuji si pořídit apple watch. A zajímalo by mě jestli se vyplatí počkat na watch 2 nebo si koupit 1. Stím že jediné co mě tak nějak zajímá u těch watch 2 je vodotěstnost která samozřejmě není nějak podložená a slot na sim kartu bych nevyužil. Budu vděčný za každy názor.
Taky jsem tuto otázku před pár týdny řešil. Nakonec jsem koupil, protože:
1) Je to první generace stroje a pořád je to relativní novinka, takže si myslím, že i po případné koupi AW2 dobře prodám
2) Osobně nejsem přesvědčen o tom, že AW2 přinesou (alespoň pro mě) nějakou zásadní věc, kvůli které by se vyplatilo čekat. Samozřejmě bude jedině dobře, pokud se mýlím 😉
3) AW2 se sem stejně dostanou zase až tak za rok a to se mi čekat nechtělo 😆Koupil jsem z druhý ruky dva měsíce strarý Sporty 42 mm, jako nový, za 7.700 Kč, což teda taky hrálo velkou roli. Nový za 12k nebo koli stojej bych nebral 😎
Ano vidím to stejně jak ty. Taky si nemyslím že by se konalo něco revolučního u AW2. Tu vodotěstnost mužů vyřešit pouzdrem. Klidně bych počkal ale nikde není napsáno že vyjdou v záři což mě štve. Kdybych věděl že v záři vyjdou tak si je třeba i koupím ale pokud nevyjdou tak mě bude štvát že jsem zbytečně čekal další 2 měsíce. Váže nevim co mám udělat 😀 . Pravdou je že jsem si koupil iPhone 5s taky v záři před pár dny co měla vyjít 6 a nelitoval jsem toho že jsem ne počkal. Ale ted po těch 2 letech přemýšlím i o novém iPhonu no.
Jasně, nějaká obměna po pár letech je jasná věc. Vodotěsnost nepotřebuju, do bazénu s nima nechodím (i když na YT je plno videí, kde vodotěsnost testují a podle toho vodotěsné jsou) a běžný déšť vydrží bez problému. AW jsou super, alespoň za mě. A to, co mi tam vadí, vyřeší watchOS 3, takže já můžu jen doporučit 😉
Btw i kdyby v září vyšly, do ČR se dostanou stejně zase až tak na jaře 😀 😀
Souhlasim s vama,ale pokud je nutne ted nepotrebujes,tak si vem, ze po vyhlaseni AW2 padnou stavajici s cenou dolu:)
Ne že bych je potřeboval. Spíš už je chci mít u sebe čekal jsme do prázdnin dokud si nevydělám. 😀 Takže tak spíš taková osobní touha 😀 nebo jak bych to nazval. A pokud to bude jako o iPhonů tak ten pokles nebude tak zásadní abych čekal měsíc a víc.
Nějakou vodotěsnost bych neřešil, mám je rok a denně se sprchuji, byl jsem u moře a několikrát i v bazénu.