ahoj, dá se někde nastavit na AW vlastní vyzvánění a zvuk sms? Nebo alespoň aby AW zvonili stejně jako iphone? Děkuji všem
Moje modelová situace je, že AW mám při zvonění jen na vibrace a do telefonu jsem si nahrál zvonění "silent" (vypnutím zvuků HW tlačítkem zruší i klikání na klávesnici ap.) a už bych to nikdy nechtěl jinak.
Tak to je škoda.
Když mám zapnuté notifikace na AW (třeba na zprávy), tak notifikace na Iphone nejsou (myslím zvukové).
Když mám tedy AW jinde než na ruce, tak na tel. nevím, že mi přišla zpráva 🙁
možná mám jen něco špatně nastavenojak to že nejsou. notifikace prece muzu mit přece jak na AW tak na iphonu..
nemáš na iphonu vyply zvuk?ne ne, všechno mám pozapínané. Jakmile mám spárované hodinky a přijde mi třeba sms, tak zavibrují a zahrají jen hodinky, nikoliv telefon.
Když hodinky odpáruji (odpojím BT) tak zase telefon začne vibrovat a hrát při sms .....Tak edit - necinká... ale malo by to fungovať tak že iphone vie že watch nemáš na ruke a notifikuje telefón
tu je o tom bližšie
Nedokážu pochopit, že si na hodinkách za 25 tisíc nemůžu změnit vyzvánění... to mi prostě hlava nebere..