Dobrý den, četl jsem, ze při koupi Apple Watch 4 v USA bude fungovat EGK i zde v ČR při nastavení regionu ČR. Chtěl bych se zeptat zda je to pravda a jak je z USA nejjednodušeji objednat a zda mi zde budou jinak naplno fungovat(čeština), nebo to má nějaké další háčky.? O roční celosvětové záruce vím. Děkuji.
Ano funguje to,Když si to necháte poslat oficiálně od Apple tak vám k tomu napaří na celnici ještě naše DPH a clo,takže to se nevyplatí.Mě všechno posílá rodina co tam žije,bohužel tu nechci prozradit jak.
honzakaca píše:
Dobrý den, četl jsem, ze při koupi Apple Watch 4 v USA bude fungovat EGK i zde v ČR při nastavení regionu ČR. Chtěl bych se zeptat zda je to pravda a jak je z USA nejjednodušeji objednat a zda mi zde budou jinak naplno fungovat(čeština), nebo to má nějaké další háčky.? O roční celosvětové záruce vím. Děkuji.Děkuji. nevadí mi je objednat legálně a doplatit clo a dph.
Spíš bych potřeboval poradit kde je mohu objednat, abych se někde nenapálil a hodinky přišli.http://www.apple.com ale jestli to jde odeslat do ČR fakt nevím,třeba kliknout na koupit a postupovat dál a uvidíte
Apple vam hodinky urcite neposle, pokud nemate adresu v usa, musite si to koupit u nakyho reselera, npr.
Taky pak musite pocitat jenom s rocni zarukou a americkou nabijeckou + cesky dph.
fliam píše:
Apple vam hodinky urcite neposle, pokud nemate adresu v usa, musite si to koupit u nakyho reselera, npr.Taky pak musite pocitat jenom s rocni zarukou a americkou nabijeckou + cesky dph.
Děkuji, se zárukou, nabijeckou a DPH počítám. Zkusím to tedy takto objednat
Já bych řekl že to jde objednat z apple,nastavil jsem svůj zip kod,a platbu mi to přesměrovalo na uloženou visa kartu a s mými doručovacími ůdaji co mám nastavené v ID
Ne opravdu neposle. Jinak na bh photo maji momentalne homepod za 250usd.
Zdravím. V USA mají Apple Watch 4 za 429usd. Když je koupím osobne v prodejen Usa tak ta cena je uz s dpd nebo se k tomu pocita nejaké americké clo? Děkuji
V USA se ceny v obchodech uvádí bez daně, která se stát od státu liší, takže je potřeba si zjistit jaká je zrovna daň tam, kde chcete nakupovat a cenu přepočítat. Minulý rok jsem za Apple Watch S4 v Chicagu zaplatil $472,97, takže TAX $43,97. Pokud si je pak už povezete i s krabičkou (rozbalenou, hodinky na ruce například), tak v česku žádné další clo a dph chtít nebudou, asi by nemusela bejt ani rozbalená, kdyby byla jedna a ne dvacet.