Dobrý den, mám Apple Watch series 2. V horní části displaye jsem je měl prasklé sklo, ale hodinky normálně fungovaly. Včera při tenise se mi udělal pavouk přes celý display (viz foto) a už nefunguje dotyk. Jak poznám co vyměnit? jen dotykové sklo nebo i display? (ten pruh napravo ignorujte, jen kvůli němu bych diplay neměnil) Děkuji za radu [attachment=0]IMG_7630_edited.jpg[/attachment]
Asi tě nepotěším, samotné sklo vyměnit nelze, je to v kupě s displejem a výměna stojí od 5 do 7,6k. Bastlíři ti vymění displej sice za “levno”, ale bez záruky vodotěsnosti. Za těch 7600 ti v autorizovaném servisu vymění hodinky za nové, tzv. Apple Exchange. Já jsem na tom stejně, mám na svých AW2 vlasovou prasklinu v horním ohybu a tak jsem si radši koupil AW4 😁.
Vyměnit sklo samozřejmě jde, díly se dají objednat i včetně lepení s ochranou proti vodě. Ale s tou voděodolností bych si po výměně asi raději nehrál. Další možnost, vzít displej z bloknutých hodinek. Záleží, zda na opravě trváte nebo se podíváte po jiných.
tak, tak , neni nad dobre pojistene sklo bez spoluucasti. Dokonce ho muzu rozflakat 2x do roka
Mám hodinky Apple Watch 3, na ktorých mi po troch mesiacoch popraskalo po obvode sklo, bez akéhokoľvek mechanického poškodenia. Reklamáciu mi neuznali, a tak som ich nosila ďalej s ochranným sklom. No to čo som zažila pred týždňom mi úplne vyrazilo dych. Počas nabíjania mi explodovalo sklo. Darmo som vysvetľovala, že chyba je v hodinkách, nikto mi neveril. Prosím poradte mi ako zreklamovať moje hodinky. Prosíííím!!!!!
Dobrý den, v případě zájmu mne neváhejte kontaktovat, již měním samotné skla na AW. Ceny se pohybují od 1500 - 3300 podle modelu (AW 1-3). Výměna je prováděna profesionální technikou, kde je poškozené sklíčko opatrně odříznuté od samotného OLED displeje, poté je nalepené nové sklíčko displeje. Vše je prováděno v bezprachovém prostředí, OLED displej je pod tlakem opět připevněný k novému sklu OLED displeje + jsou vytlačení všechny bublinky. Před opravou jsou vždy displeje pečlivě otestované, záruka je samozřejmostí. V případě zájmu volejte: 724539434
Zdravím všechny, nechali jsme si opravit Watch 3 , bylo prasklé
sklo. Do hodinek se při pádu dostala i voda. Vindy Ondřej hodinky opravil za dobrou cenu a poštou nám zaslal domů. Jsme velice spokojeni! Příště víme, kam se obrátit. Doporučujeme!!!zdravim, mam apple watch series 1 s funkcnim dotykem ale prasklym sklem, byl by jste schopny hodinky opravit a popripade za kolik ? ozvete se mi na cislo 734714852.
Ondrej Vindy píše:
Dobrý den, v případě zájmu mne neváhejte kontaktovat, již měním samotné skla na AW. Ceny se pohybují od 1500 - 3300 podle modelu (AW 1-3). Výměna je prováděna profesionální technikou, kde je poškozené sklíčko opatrně odříznuté od samotného OLED displeje, poté je nalepené nové sklíčko displeje. Vše je prováděno v bezprachovém prostředí, OLED displej je pod tlakem opět připevněný k novému sklu OLED displeje + jsou vytlačení všechny bublinky. Před opravou jsou vždy displeje pečlivě otestované, záruka je samozřejmostí. V případě zájmu volejte: 724539434