Ahoj, Objednával jsem 31.10 svoje AW4 přímo z apple stránek s dobou doručení 22.11 - 29.11. Koukám, že každý den se dny dodání vždy o den posunou a Apple si tak nechává stále rezervu 22 dní. Slyšel jsem, že ale často přijdou dříve. Jakou máte zkušenost vy ? Díky
Třeba já ho koupil v CZC 2 týdny zpět, a na druhý den je měl u sebe. Tyhle předobjednávky se mi moc nezdají 🙂 Ale bral jsem 40mm verzi, chápu, že 44 se shání mnohem hůře, ale občas se něco někde objeví.
Jo, to teda shání, zvlášt když chcete 44mm šedivé 😀 mám další 3 předobjednávky o něco dříve než tu z Apple a z jedné (iWant) mi včera napsali, že to vidí na leden 2019 😀 tak doufám, že ty termíny na Apple jsou závazné 😀 v nejlepším případě nadsazené
Já objednával na 12.10 na Německém Apple storu a hodinky dorazily včera Českou poštou.
Já si AW 4 objednal 28.9 2018 v App Store a avizované dodání bylo 5-9.10 2018. Došly však iiž 3.10.2018. Za 5 dnů !!! Super, všude je chválím.
Tak já jsem se nechal nachytat nabídkou předobjednávky na Alze a objednal 21.září, 21 řijna mi objednávku zrušili pro nedostupnost. Ihned jsem objednal na Apple Online Store, předpokládané dodání 16 až 22.listopadu. 5.listopadu si zablokovali peníze a 6.listopadu odpoledne mi DHL přivezla vytoužené Apple Watch series 4 Nike+. Kdybych se býval nespoléhal na Alzu a objednal hned jak otevřeli na AOS objednávky mohl jsem je dávno mít. Ale těšení je taky fajn 😉. A zatím jsem stejně měl na ruce AW2. Ale musím říct, že rozdíl je opravdu velký. Ve všem! Musím jen dodat, že Alzu neviním, samozřejmě Apple upřednostňuje své zákazníky na kterých má vyšší marži.
Tomyk píše:
Tak já jsem se nechal nachytat nabídkou předobjednávky na Alze a objednal 21.září, 21 řijna mi objednávku zrušili pro nedostupnost. Ihned jsem objednal na Apple Online Store, předpokládané dodání 16 až 22.listopadu. 5.listopadu si zablokovali peníze a 6.listopadu odpoledne mi DHL přivezla vytoužené Apple Watch series 4 Nike+. Kdybych se býval nespoléhal na Alzu a objednal hned jak otevřeli na AOS objednávky mohl jsem je dávno mít. Ale těšení je taky fajn 😉. A zatím jsem stejně měl na ruce AW2. Ale musím říct, že rozdíl je opravdu velký. Ve všem! Musím jen dodat, že Alzu neviním, samozřejmě Apple upřednostňuje své zákazníky na kterých má vyšší marži.Tak dnes mi Apple poslal zprávu, že mi hodinky budou doručovat. 🙂 Přepravní společnost je UPS a podle tracking number to odesílají dnes přímo z Suzhou, China 😀 takže doručení 16.11
bolero2004 píše:
Já objednával na 12.10 na Německém Apple storu a hodinky dorazily včera Českou poštou.Chci se zeptat, jak jste řešil DPH? Mě totiž bylo řečeno, že musím přijet osobně, aby mi je prodali bez DPH... Nebo existuje na to nějaká služba, která i tohle zařídí? Díky.
Shockwawe píše:
bolero2004 píše:
Já objednával na 12.10 na Německém Apple storu a hodinky dorazily včera Českou poštou.Chci se zeptat, jak jste řešil DPH? Mě totiž bylo řečeno, že musím přijet osobně, aby mi je prodali bez DPH... Nebo existuje na to nějaká služba, která i tohle zařídí? Díky.
problém je, že Německý Apple store Vám nic nepošle do ČR. Takže jsem to obešel přes službu Mailbox.cz, kde mi zřídili Německou adresu, kam mi byly hodinky přeposlány. Následně Mailbox přeposlal na mojí Českou adresu. Celá služba mě vyšla na cca 150 kč. Musím pochválit rychlost doručení. Od doručení UPS ve 12:00 do mailboxu, byla zasilka přeposlána odpoledne Českou poštou a já nasledující den v 8:00 vyzvedával na poště.
Objednano 06/11/2018 na apple.cz, doruceno 22.11.208 - Praha. Datum doruceni byl uveden na 28.11.-7.12. takze prijemne prekvapeni.
Já jsem objednával AW 4 od Apple 21.11.2018 přivezli mi je UPC 4.12.2018 přesně na den jak avizovali při objednávce.