Mám na ruce svoje první hodinky od Applu a jsou to věhlasné series 4 LTE. Jsou moc pěkne , ale mam tady nějaké “ale” .. první můj zlozvyk u dnešních mobilních zařízení je ten , ze nehtem poklepu na displej :0) a podle toho si udělám obrázek o plastovem/lacinému cajku a nebo o betelném/kvalitním pristroji. Apple Watch series 4 44mm GPS LTE zní na poklep stejně jako Lemfo Lem5 z činy :0) . To jen tak na okraj . Ale tohle vlákno bych rad založil kvůli psaní a predcitani na jablenyh hodinkách . Diktovani funguje luxusně i za volantem , ale všude čtu ze umí předčítat text , kdyz přijde treba sms .. buďto jsem úplně hloupý a ztrácím se v nastavení dnešních telefonu a nebo o proste nejde . Víte někdo jak na to ?
Watch 4 GPS+LTE? Dovoz? Ty se tady preci neprodajii!? Znamena to, ze neni zadny problem dovezt a čeština? Diky za odpoved.
Tak kdyz je mam na ruce tak to možné určitě je. Ale u nás se skutečně koupit nedají. Bylo to složité jeďte nedávno , ale teď je v klidu koupíš na eBay a čeština tam je a fungujou jak mají .. jen jsem dotazoval to predcitani a asi to ani nejde ..
Vzhľadom k tomu, že preferujem oceľové apple watch a chcel som väčší displej tiež som musel doviezť z apple store v Španielsku apple watch 4 Lte model, slovenčina bola automaticky ponúknutá a všetko okrem Lte funguje ako na klasických GPS apple watch
Pex píše:
Watch 4 GPS+LTE? Dovoz? Ty se tady preci neprodajii!? Znamena to, ze neni zadny problem dovezt a čeština? Diky za odpoved.Všechny produkty Apple podporuje CZ jazyk bez ohledu kde je koupíte, AW4 LTE se neprodávají v ČR z důvodu : zatím ani jeden operátor neposkytuje LTE pro AW, proto zde by nemělo smysl prodávat AW4 LTE, pořídit si AW 4 LTE můžete v Německu .
To přečítání SMS by mne taky zajímalo, tak kdybyste někdo věděl.....
Zdravím chtěl bych ocelové 4 44mm jak a kde je koupit díky za info
Zdravím,
já jsem kupoval AW 4 LTE nerez ocel v Německu na Apple.de. Následně nechal přeposlat službou mailbox.cz Českou poštou.
A za jak dlouho jste je měl doma a dalo by se to udělat tak , ze by jste koupil ještě jedny ?