Ahoj, mohl by mi nějaká znalý nakupující z Drážďanského Apple storu poradit jak zjistit, zda mají hodinky skladem a je možné si je rezervovat? Když na eshopu vložím hodinky do košíku, nikde tam info o dostupnosti/ kdy bude možnost vyzvednout nevidím. Chtěl jsem si je rezervovat a ideálně ve středu tam vyzvednout. jde to nějak? díky
Partykiller píše:
Ahoj, mohl by mi nějaká znalý nakupující z Drážďanského Apple storu poradit jak zjistit, zda mají hodinky skladem a je možné si je rezervovat?
Když na eshopu vložím hodinky do košíku, nikde tam info o dostupnosti/ kdy bude možnost vyzvednout nevidím.
Chtěl jsem si je rezervovat a ideálně ve středu tam vyzvednout. jde to nějak?
díkyApple Watch 4 mají vyprodané, další dodání (rezervace) 24.10.-2.11.2018
Armies:
To je stav v obchodě nebo a to předpokládám víc, z e-shopu? Protože i na apple.cz je dostupnost cca za měsíc, přitom v obchodech normálně jsou. Dokonce i u resellerů.A můžeš mi říct, v jakých obchodech? Všude po CZ mi to ukazuje vyprodané. Marně se je snažím sehnat a do DE se mi vůbec nechce 😀
Aktualizace: Dnes jsem byl v isetosu v Hradci Králové a dle jejich slov AW 4 nepřišly vůbec ani v den vydání 29.9. V O2 jsem to ani nezkoušel.
hreba > Ano v eshopu ale proč pojedu do kamenných obchodů když v eshopech nejsou skladem, jediný iStore mají hodinky skladem ale pouze 40mm.