Dobrý den,moc prosím o radu, mám Apple Watch 3 a aktualizovala jsem si je watch OS 5.0 a od té doby mi špatně počítají Aktivitu.Místo aby běžnou chůzi načítaly do pohybu,načítá se to do cvičení ...např dnes jsem udělala cca 20 kroků do auta a 20 do kanceláře a už nám " odcvičeno " 20%, ale v pohybu jsou napočítána jen 3 %. Před aktualizací jsem s tím neměla problém...zkoušela jsem hodinky i telefon vypnout,kalibrovat kroky a je to pořád stejné. Poradí mi prosím někdo z Vás co s tím??Moc děkuji.
ahoj,
taky mi přijde, že po aktualizaci na watchos 5 je meření nějaký divny. Kolečko cvičení mám uzavřené už brzo ráno. Dřív to takhle nebylo. A přitom nedělám nic fyzicky náročnýho. Normální rutina..
Restart iphonu ani apple watch nepomohly. Máte nekdo taky nejakou zkušenost a všimli jste si toho?
třeba to opraví v dalším updatu...Jsem na tom stejně. Dnes při snídani mi to započítalo 3 minuty cvičení. Taky zlobí upozornění na sms i hovory. Automatické Měření srdečního tepu také někdy funguje a někdy několik hodin nefunguje. I v iPhone X v iOS 12 pozoruji divné chování.
No já mám po ránu už třeba 11 minut ze cvičení hotovo.. a to je jenom snídane a cesta autem do prace..Zas budou dobrý rekordy v odměnách 🙂
S sms nic nepozoruju ale nechodi upozrnen o emailu na hodinky..
Testujou to pul roku a pak vypusti takovou verzi plnou chyb.Co jsem zatím vypozorovala,tak mám problém fakt jen s tou Aktivitou, dnes za celodopolední ťukání do počítače mám odcvičeno už 11 minut 😮 😮 😮
Zkoušela jsem i "Resetovat kalibrační data " a zkalibrovat kroky a stejně rozdíl nevidím..... 😳 😳Zkusil jsem venku když jsem seděl na lavičce zapnout ve cvičení chůzi venku. Po dobu pěti minut co jsem sedel mi to normálně běželo jako kdybych šel a naměřilo sedmset metrů a spousty spálených kalorií. To je tedy přednost. Tleskám Apple jak má vše skvěle vyladěné. Před Apple Watch 3 jsem měl Xiaomi za dva tisíce a ty byli daleko přesnější a spolehlivější.
Dnes mi naskočila aktualizace 5.0.1, tak jsem hned ráno zkusila aktualizovat ( horší už to stejně být nemohlo)🤔🤔 a zdá se mi, že je to načítání Aktivity už v pohodě .... zkuste 😉😉
jojo..vím už to opravili..ted budu muset začít zase na makat abych uzavřela kroužek cvičení.. 😆 😆
Noooo tak bohužel já jsem zase zpátky kde jsem byla a zase naštvaná 🤯🤯🤯. Nevím proč , ale ani po té nové aktualizaci mi to nepočítá jízdu na kole a netuším teda proč .... včera hodinu, nevzalo to ani minutu a dnes 30 minut a taky mi to v kroužku cvičení nenačetlo vůbec nic 😡😡,ale přitom v telefonu je ta jízda komplet zaznamenaná ...
Nenapadá vás prosím někoho co s tím ????? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Lojzofka píše:
Noooo tak bohužel já jsem zase zpátky kde jsem byla a zase naštvaná 🤯🤯🤯. Nevím proč , ale ani po té nové aktualizaci mi to nepočítá jízdu na kole a netuším teda proč .... včera hodinu, nevzalo to ani minutu a dnes 30 minut a taky mi to v kroužku cvičení nenačetlo vůbec nic 😡😡,ale přitom v telefonu je ta jízda komplet zaznamenaná ...
Nenapadá vás prosím někoho co s tím ????? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Mne se tam jízda na kole ani běh nikdy nezapočital. Vždy jen když dělám rukou rychlejší pohyb než je běžná chůze. Ostatně tak to Apple popisuje i v návodu. Stačí hodinku sekat kosou trávu na chalupě a je splněno 😜
Já se na celou aktualizaci měla vykašlal, před ní fungovaly na 100 %.
Zajímavé že jógu do cvičení načítají 🙈🙈🙈.Lojzofka píše:
Já se na celou aktualizaci měla vykašlal, před ní fungovaly na 100 %.
Zajímavé že jógu do cvičení načítají 🙈🙈🙈.Tak při józe natahuješ ruce ale při jízdě na kole je máš stále v klidu na řidítkách.
Teď jsem si schválně dala v Cvičení “ jiné bez cíle “ sedím ani se nehnu a načítá normálně pohyb, jako bych cvičila ... no nezbývá než čekat na další aktualizaci a snad už to bude fungovat líp 😖😖😖
No, mě se zase po 2 až 4 minutách při běhu prostě pauznou a to je mám modrou kapkou zamčené...jak to dokážou netuším, ale rok to jelo bez problémů a za poslední měsíc mě okradli už skoro o 30 km...Apple Watch 5...