Ahoj Apple watch 3 mám v záruce.lze uplatnit záruku na prasklé sklo??a řešit reklamaci s obchodem kde jsem hodinky zakoupil nebo můžu záruku řešit sám přes servis apple.díky za odpovědi
Foggie píše:
Ahoj
Apple watch 3 mám v záruce.lze uplatnit záruku na prasklé sklo??a řešit reklamaci s obchodem kde jsem hodinky zakoupil nebo můžu záruku řešit sám přes servis apple.díky za odpovědiZkusit to můžeš tam i tam, ale pravěpodobnost na úspěch se limitně blíží nule. Prasklé sklíčko je znakem mechanickéjho poškození a pokud neprokážeš, že to šlo "zevnitř" hodinek, a to asi neprokážeš, tak máš smůlu.
prasknuté sklo je mechanické poškodenie. Na to sa reklamácia nevzťahuje.. Treba si to dať opraviť za svoje peniaze.
Přesně tak. Pokud se ti nafoukla baterka tak, že prasklo sklo, je výměna hodinek zdarma. Ale jak mi řekli v Českém servisu posílají to na posouzení do Holandska a buď 1) uznají reklamaci a výměna “apple exchange repair” za nové je zdarma anebo 2) reklamaci neuznají a pak je to za cca 7600,- Ještě je třetí možnost, že ti nevrátí nic, protože porouchané zpět nevracejí. Mám taky jemně prasklé sklo u AW2, ale jinak jsou funkční, tak jsem je radši nikam neposílal abych o ně nepřišel. Akorát s nimi nemůžu do vody 😉