Nové Apple Watch Series 4 vypadají skutečně zajímavě. Vyplatí se do nich podle vás přecházet? Krom fajn nových funkcí si totiž pohoršila jejich baterie, která by měla podle Applu vydržet zhruba den. U svých AW 3 však zvládnu v plném zápřahu dva až tři dny, což mi přijde dost fajn.
Já půjdu do Watch 3. Za 8 a půl tisíce je to lepší volba než za 12 tisíc Watch 4. Ta vydrž mne také zklamala.
Osobně se mi hrozně líbí. Jsou tenčí, mají větší display, který je super. Ono to na fotkách tak nevypadá, ale rozdíl v reálu bude podlě mě dost znát. Líbí se mi nové UI. Zklamala mě též hodně výdrž a taky to, že většina featur co jsou cool zde není dostupná. LTE a ECG. Jinak ale já jsem blázen a mám chuť si je koupit už jen kvůli tomu, jak vypadají 😀
Jaký je vlastně rozdíl mezi klasickými AW 4 vs Nike+ edice? Vzhledem k nedostupnosti klasických AW 4 bych šel do Nike+ za předpokladu, že mají stejné funkce jako klasické. Vím, že Nike+ mají své vlastní ciferníky a nějaký appky. Má Nike+ edice i klasické ciferníky a appky jako klasické AW 4?
Včera som bol osobne pozrieť nové produkty od Applu. Samozrejme som si pozrel aj AW4 a prišli mi škaredé, nepáči sa mi ten zaoblený tvar a prišli mi moc veľké :/
propyk píše:
Včera som bol osobne pozrieť nové produkty od Applu. Samozrejme som si pozrel aj AW4 a prišli mi škaredé, nepáči sa mi ten zaoblený tvar a prišli mi moc veľké :/To je věc vkusu.
Tak jako rozdíl ve vzhledu nehledejte . Na první pohled jsou úplně stejné . Dnes jsem se chtel kamarádovi pochlubit novými S4 a trosku jsem se styděl páč není čím se chlubit. Neměl jsem S3 takze nemůžu porovnávat výkon , ale vzhled je stejný ! A ten milimetr úhlopříčky na každou stranu za ty tisíce navíc nestojí . Otázka je výkon .
Ten se zda být přeci jen lepší. Zvuk je super , volání A1 . Ale stejně se s nima trápim. Nejde mi do nich treba stáhnout hudba. Je fakt ze mam par oblíbených skladeb ztazených z YouTube a každá ma cca 1,5h ale nechce se mi to tam nahrát ni boha . Takze hraju skrz AirPlay z telefonu do kina atd a je to super . Takové dálkové ovládání ma ruce :0). Jo a nejde mi predcitani sms , nebo jsem Lama ..Ales- Bohužel nesouhlasím ( A ten milimetr úhlopříčky na každou stranu za ty tisíce navíc nestojí). Dejte si k porovnání vedle sebe AW3 a AW4 a uvidíte rozdíl v úhlopříčce a v zobrazení. Měl jsem AW3 a přešel na na AW4 a velká spokojenost , hlavní důvod k upgrade bylo větší zobrazení, reproduktor,mikrofon a rychlost.
Ohledně stažení hudby do AW4 - vytvořit playlist v IP ,pojmenovat ho třeba "Apple Watch" nahrát do playlistu hudbu, otevřít v IP app Watch ,otevřít hudbu, připojit AW k nabíječce a synchronizovat , hudba se stáhne do AW.
Souhlasím s Armiesem, rozdíl je opravu velký! Mám AW2 a teď od úterka čtyřky Nike plus a je to bomba! Taky jsem zvažoval AW3 kvůli ceně a jsem moc rád, že jsem to neudělal. Oceňuji rychlost, větší displej do krajů i třeba reflexní řemínek. Jinak výdrž je stejná jako AW3, dva dny běžného provozu. Odpověď na otázku výše: Nike + mají pouze navíc ty ošklivé ciferníky a appku Nike (neběhám), já je volil kvůli reflexnímu tahu. Jinak jsou totožné.