Ahoj. Používáte někdo Apple Watch na sledování spánku? Jakou používáte aplikaci? Zkouším Pillow. Je v češtině a má docela povedený vzhled sladěný s iOS. Máte s Pillow někdo zkušenosti? Díky Petr.
petriPhone píše:
Ahoj. Používáte někdo Apple Watch na sledování spánku? Jakou používáte aplikaci? Zkouším Pillow. Je v češtině a má docela povedený vzhled sladěný s iOS. Máte s Pillow někdo zkušenosti? Díky Petr.Zatím si spánek nemonitoruji, ale mám v plánu to vyzkoušet. Ta Pillow aplikace vypadá zajímavě … díky za tip! 😉
Jestli jí budeš mít časem víc otestovanou, tak zkus prosím napsat pár poznatků ... popř. jestli nevíš co za cenu 129,- Kč umí Pillow Premium ❓Chci se zeptat. Taky ted zkouším aplikaci Piloow pres apple watch. Mám zapnutou funkci automatickou detekci spánku. ale aplikace PIllow neměří data.
Chci se zeptat má s tím někdo taky problém? nebo neví jak to odstranit?Jinak používám AutoSleep kterej funguje naprosto perfektne..
zuzu1009 píše:
Chci se zeptat. Taky ted zkouším aplikaci Piloow pres apple watch. Mám zapnutou funkci automatickou detekci spánku. ale aplikace PIllow neměří data.
Chci se zeptat má s tím někdo taky problém? nebo neví jak to odstranit?Jinak používám AutoSleep kterej funguje naprosto perfektne..
Já jsem Pillow smazal. Auto měření bylo na nic. Nejpřesnější bylo měření manuál jen zpušťené z Apple Watch. Ale kdo myslí ráno na to aby to zase na nich po probuzení vypnul. Teď mám Sleep++. Ukazuje přesně a je jednoduchá. AutoSleep jsem také zkusil ale je tak komplikovaný ze jsem se v něm nevyznal. Stejně jsou to jen orientační data, nic přesného.
Takže s tím nemám problém jenom ja..:-) jak píšeš manualne je to pěkně na prd..
AutoSleep je skvělej. Taky sem měla ze začátku trochu problém se v tom zorientovat, ale pak uz je to v pohodě.AutoSleep je lepší než Pillow. První mám připojenou do zdravotní aplikace kde denně posila zprávu o spánku na druhou pouze usinam poustim jsi “bouřku s deštěm”😎😎tu mám do zdravotní aplikace vypnutou aby se informace netřistily.
Thanks for sharing the information. It is very useful for my future. keep sharing
Pillow už prošlo dvěmi velkými aktualizacemi a funguje vše naprosto přesně a spolehlivě. Jednoduché a čisté prostředí a v češtině. Doporučuji.