Zdravím pánové. Mohu někde v iPhone sledovat stav baterie z Apple Watch 3? Díky Petr.
Přidej si Widget "BATERIE". Bude ti ukazovat stav baterie všech připojených produktů.
krupica.mirek píše:
Přidej si Widget "BATERIE". Bude ti ukazovat stav baterie všech připojených produktů.Jj, super už to tam mám. Ráno v 6.hod jsem sundal Watch z nabíječky a po sedmi hodinách ukazuji 96%. To je myslím si dobré. Jen mi připadá, ze Watch vybíjí rychleji baterii na iPhone.
Mě by spíše zajímalo jestli se dá nějak zjistit kondice baterie na apple watch? Nevíte někdo ? Jinak já sem u výdrže 2.generace nerez velice spokojen , je to všechno o tom jak si to nastavíte , nedostávám upozornění třeba na aktivitu a dýchání a pár dalších věcí, pouze viber, mail, sms, hovory a livesport. Hodinky mám v režimu divadla, ráno ve 4:30 odpojuji od nabíječky a večer kolem 10 hodiny jsem na 50% , když je nechám do rána na ruce tak sem na nějakých 28%. A že by se mi rychleji vybíjel iPhone si nemyslím.
Dobrý den
Já mám hodinky na ruce většinou 3dny, všechna oznámení zapnuta, diktuju zprávy, občas překladač, ovládání hudby, nějaká ta hra, atd. Kolem 6:30 sundám z nabíječky a třetí den večer dám na nabíječku s 18%. Jinak mi přijde že na SE si to bralo cca 10% z výdrže iPhonu( což je celkem hodně) na XR to nepozoruju.krupica.mirek píše:
Přidej si Widget "BATERIE". Bude ti ukazovat stav baterie všech připojených produktů.na widgety vzdy zapomenu, ale diky, pomohlo to okamzity prehled 😉