Dobrý den, Na úvod nutno podotknout, že používám VoiceOver. Mám Apple Watch Series 2 a potýkám se s následujícím problémem: aktualizace se normálně stáhne, jakoby začne probíhat instalace, jenže pak se něco stane, hodinky se začnou restartovat a i když naběhnou, IOS 12 1. Beta se stále tváří, jako že probíhá instalace, “do dokončení neodpojujte Apple Watch od nabíječky .... Přičemž i když jsem vyčkal dvě hodiny, stav nepokročil. Zkusil jsem na chvilku přejít na plochu a po chvíli se vrátit do aplikace Watch. Nabídla se aktualizace ke stažení, ovšem místo stahování tak minutu probíhala příprava. Pak IOS vypsal hlášku: ověření nelze dokončit, nejste připojeni k internetu. A celý proces započal nanovo od začátku. Zkusil jsem též smazat staženou aktualizaci z iPhonu (Watch / Obecné / Využití), leč nic se nezměnilo. Když jsem odinstaloval konfigurační profil, hodinkám trvalo cca 10 minut, než přestaly nabízet betu ke stažení, byť profil byl už odinstalován. Znova instalace profilu a stav zůstává stále stejný. Proces jsem zopakoval 6x, čili to vypadá, že se někde chybička vloudila a nejspíš nebudu sám, u koho se projeví. Napsal jsem rovněž vývojářům skrze Feedback, tak uvidíme. Podotýkám, že jsem si v hodinkách ověřoval číslo verze, zůstává stále poslední beta WatchOs 4.3. Za případné podněty předem děkuji.
Nejspíš přestali momentálně podpisovat.