Ahoj, iPhone jsem po návratu z reklamace obnovil ze zálohy, iPhone si Apple Watch si pamatuje má je mezi sparovanými, dokonce v nastavení Bluetooth se zobrazují jako připojené, ale Aw neustále ukazuji, že iPhone není připojený. To samé mi neustále ukazuje aplikace na iPhonu, i když jsou tam mezi spárovanými. Jinak se chovají jako by byly nepripojene. Ip i aw jsem restartoval, ale nepomáhá to. Díky za každou odpověď a radu.
Ahoj
Jak si je resetoval? Já sem řešil něco obdobného a vyřešil sem to tak že sem hodinky smazal a nastavil jako nové.Přesně. Pokud vše nastavíš jako nové po továrním resetu, tak by se to spárovat mělo.
Po resetu do továrního nastavení se hodinky připojí, ale když např. Vypnu bt na iPhonu a znovu zapnu, nebo když ztratí spojení tak už se zpátky nepřipojí. Nevím proč ale pokaždé se stane toto a vyskočí na mě tabulka,, připojení selhalo, ujistěte se , ze je zařízení zapnuté a v dosahu.
Děkuji za pomoc, problém byl v iPhonu, který po aktualizaci na iOS 11.3 přestal zobrazovat tabulky o chybném párování a připojení. Hodinky jsem vymazal asi 3x než jsem na to přišel. 😀