Ahoj všichni Appláci, mám dotaz. Mám hodinky v DEMO verzi a otázka zní, jestli je možné hodinky zprovoznit aby normálně fungovaly. Nyní v nich běží smyčka DEMO pořád dokola.
Určitě, ano - zanes je tam kde jsi je vzal(a) a oni už ti určitě rádi poradí 😀
Přesně tak. Zanes je vyměnit nebo zaslat zpět a zažádat o výměnu. Pokud se nepletu, tak Apple watch v nastavení nemají volbu DEMA, takže to budou buď speciálně hodinky na reklamu nebo nějaké předváděcí určené na vyřazení.
2 roky stará odpověď na jiném fóru:
Je to bezna vec, su to hodinky urcene pre display v obchodoch, bezi na nich custom ipsw a dema, ktore ukazuju rozne moznosti hodiniek. Nijak standardne/legalne nie je mozne sa k takymto hodinkam dostat, ak ano, su bud ukradnute, urcene na skartovanie, alebo ich vyniesol nejaky zamestnanec…
Možná se to změnilo, ale možnost přepnutí jsem nenašel na svých AW3 a přijde mi jednodušší je vyměnit.
Ahoj Appláci,
jedná se o hodinky určené do obchodu na reklamu, tudíš je nemohu jít nikam vyměnit 😮
Otázka zněla, jestli půjdou normálně zprovoznit.
Četl jsem že snad pomocí iBusu??? Nemáte s tím někdo zkušenosti?
DíkyReálne ich dať do funkčného stavu je takmer nemožné, takže ak chceš hodinky, kúp si ich v obchode. Demá nemusia disponovať všetkými funkciami, ktorými disponujú predajné verzie, taktiež majú odkrytý servisný port, takže niesú vodotesné atď...
Tiež by ma zaujímalo, ako si sa k ním dostal...
Nevím proč je tak důležité kde jsem se sebral, ale dobrá. Zakoupil jsem je v aukci na náhradní díly a zjistil jsem že "fungují" ve verzi DEMO.
Proto mě zajímá, jestli by šly zprovoznit. Četl jsem že snad pomocí iBusu by se mohly nechat připojit k PC, vymazat a znovu do nich nahrát program.
Hledám někoho kdo by s tím měl zkušenosti.zdravim, zajimalo by me jestli se Vam podarili hodinky zprovoznit, taky jsem jedny takove ziskala
Jsem presvedceny ze kdyz je date do autorizovaneho servisu treba do iStyle tak vam je normalne prehraji za nejaky asi vyssi poplatek.