Zdravím, od nainstalování WatchOS 4.2.2. jsem zaregistroval, že se mi Apple Watch 2. generace strašně často restartují, 10-15x denně, vždy zhansou a za moment se objeví klasicky jablíčko a do minutky, dvou naběhnou jak kdyby nic.. dřív se mi to stalo třeba jednou za týden, nicméně od nedávné aktualizace je to nepříjemně často. Nezaregistroval jste někdo tento problém i u sebe?
Ahoj, nějak jsem se neměl to sem napsat, ale mám stejný problém. Možná ne 10x denně, ale minimálně 4x jo. Zkusil jsem i obnovu a nové spárování s iPhonem, nicméně problém stále přetrvává 🙁
Podobný případ se tu řešil před časem - jde o to, jestli se nepohybujete v prostředí s nějakým VF polem - problém bude i v nemocnicích - https://www.cultofmac.com/521419/apple-watch-3-units-appear-crashing-hospitals/
Filip7 : též jsem obnovil, nově spároval s iPhonem a mám pocit, že je to snad ještě horší 😀
adbernau : před časem jsem o tom četl a jsem si jistý, že tohle nbude můj případ, pohybuji se stále ve stejných prostorech, děje se to všude, kde jsem a děje se to právě od té doby, co jsem nainstaloval novou verzi WatchOS.. :/
každopádně teď nevím, jestli je to na reklamaci, či jakým způsobem to teď řešit.. vrátit se zpět na starší verzi WatchOS asi nijak nejde, že?
Ahoj,já bych zkusil obnovit jako nové, né ze zálohy. A zakázal automatickou instalaci apek. A postupně doinstalovával apky. Je možné,že to dělá nějaka apka.