Dobrý den, píši s prosbou o radu. Mám 2 dny nové Apple Watch Series 3, na kterých užívám Messenger, který zobrazuje zprávy v pořádku, nicméně nezobrazuje profilové fotografie kontaktů ve zprávách. Zkusil jsem zatím pouze 2 věci - restartovat Apple Watch a reinstalovat Messenger na Apple Watch, nic z toho nepomohlo. Předem děkuji
Minimálně videa o Messengeru na Youtube mají profilové fotografie kontaktů. Toto jsou to mé první Apple Watch, takže nemohu porovnat...
Ani mne neukazuje profilové fotky.
Instagram mi tiež nešiel, vypisovalo problém so sieťou, nakoniec pomohlo odinštalovať z iPhonu a nanovo stiahnuť.Odinstaloval jsem a znovu nainstaloval a problém přetrvává, nicméně problem s instagramem nemám.
Facebook aplikcie majú problém, Instagram často stratí spojenie s appkou v telefóne, vypnutie appky a jej opätovné spustenie často nepomôže a treba sa v mobilenej appke odhlásiť a prihlásiť znova, pritom hodinky registrujú že sa užívateľ potrebuje prihlásiť a appka sa spustí... Messenger a fotky, bohužiaľ problém, ktorý trvá už dlho a nikde som sa nikdy nedopátral riešenia, problém s tým má každý, fotky nezobrazuje nikomu, až sa divím, že to Facebook nerieši...
Presne a ak som aj niečo o tom našiel tak len odinštalovanie, tvrdý reštart, preinštalovanie watch a aj iPhonu atd ale nikde som nenašiel či to aj fungovalo, ale ako vravíš asi musíme len čakať na aktualizáciu ktorá to opraví, ak vôbec 🤨
Mne aw série 3 messenger vôbec nenacitava len sa krúti koliesko na displeji a to je všetko
Existuje niejaka natívna aplikácia na messenger do aw ako napríklad WatchChat miesto whatsApp ? Diky