Ahoj, chci se zeptat, updatoval jsem Apple Watch na poslední verzi a přijde mi, že se neobvykle rychle vybíjí. Mám k nim připojený jen sluchátka a během chvilky jsou úplně vyšťavený. Má někdo stejný pocit?
Po updatu na 4.2 bych řekl že tak den-dva to bylo trošku horší (večer jsem měl cca 60%, normálně cca 70-75), ale pak opět v pohodě. Zkusil bych a) vypnout a zapnout jak hodinky tak i iPhone a pokud to nepomůže tak b) je vyresetovat, odpárovat a obnovit ze zálohy (nebo nastavit jako nové) - je možné že se tam něco špatně synchronizuje a to žere baterku.
Právě já měl vždycky k tomu připojení bezdrátový sluchátka na běhání (Lamax Pax) a kdykoliv to bylo prostě aspoň na půlku dne. Teď vyběhnu, vrátím se domů a půlka baterky v háji. Koukal jsem, že u Apple Watch S1 co mám, že byl nějaký problém s baterkou, nemůže to být tim? Popřípadě jsem i někde koukal, že iPhone vždycky po aktualizaci indexuje něco. Nemůže to být něco podobnýho?
Tady bude asi jediná možnost,odpárovat,ještě reset přidržením tlačítka a znova spárovat a kdyžtak obnovit ze zálohy..jinak servis
Dík, ještě to zkusím a uvidím, kdyžtak holt servis no :/ ach jo…