Ahoj. Zajimalo by me, jestli se vam deje ta sama vec jako me. Prijde mi SMS (nebo iMassage) a ja ji zobrazim a prectu na AW. Kdyz ji pak v iPhonu vymazu, v AW zustane a tak se mi tam zpravy hromadi. Pritom synchronizace emaily funguji korektne, obousmerne, dokonce z vice uctu. Mazat pak ty SMS je dost otravne. A SMS se nesmaze ani z iPhone, kdyz ji rucne smazu z AW. Nevite jak nastavit synchronizaci s iPhonem nastavit, aby se zpravy odstranovaly i v AW? Dik
Nojo, mam, jsem notorickej aktualizovac 🙂 Myslel jem, ze to byla chyba AW a ze s novym fw prijde naprava...ale bohuzel 😳
vim ze to delalo kolegovi, nakonec jsme Watch odparovali a znovu naparovali a prestalo to. muzes to vyzkoset?
No myslím, že je t ovlastnosť, rovnako to totiž funguje aj medzi iOS a OS X takže sa dalo čakať že medzi iOS a watchOS to bude fungovať taktiež rovnako.
Zdravím, vím že je příspěvek už celkem starý, ale vyřešil někdo tento problém? Mám iPhone 6s a Apple Watch Sport (Series 0) a děje se mi úplně to samé. SMS i iMessage přijdou na obě zařízení, ale po smazaní v jednom ze zařízení, v tom druhém zůstanou. Zkusil jsem odpárování, tvrdý reset Apple Watch, vypnout a zapnout obě zařízení. Nepomohlo nic.
Děkuji za případné rady. Michal.
U AW to takhle je, i když už je synchronizace přes iCloud. Proč, to nevím 😀
Mám Apple Watch týden a tohle mne docela také štve. A také to, ze se mi každý den na nich nějaká aplikace sekne a musím je vypnout a zapnout.
Mě to teda nějak nevadí, zprávy na hodinkách si přečtu a maximálně na ně nějak odpovím, jinak do iMessage na AW nelezu (ale chápu, každej to má jinak).
Zatuhla mi takhle jen jednou za poslední rok aplikace telefon když jsem vzal hovor na hodinkách do AirPodů a pak se přepnul na telefon tak to na hodinkách zůstalo viset a žralo to baterku. Jinak nikdy nic.A co baterie u AW 3? Já je mám přesně týden. Teď je mám na ruce už 34 hodin a i přes noc(měření spánku) a jsem přesně na 50%. To je docela slušné. I když oproti AmazFit co jsem měl před tím, které vydrželi měsíc je to rozdíl 😉
Ahoj,
podařilo se to někomu vyřešit? Mám Watch series 4 a stejný problém. SMS smažu na telefonu, v hodinkách se nesmaže a naopak, smažu v hodinkách, nesmaže se z telefonu.
Mám nejnovější FW v obou zařízeních, provedl jsem restart, tovární nastavení, nepomáhá nic.Je to fakt otravné...