Ahoj, nevím jestli to tu někde už je, ale chtěl by jsem se zeptat jestli se vyplatí čekat na Apple Watch 3 s LTE nebo koupit “pouze” GPS verzi. Díky moc za vaše názory
podpora Apple Watch s LTE je v nedohlednu,tak asi tak
Za mne ne, protože:
- jak psal Ironside, podpora na straně operátorů je v nedohlednu
- bude to měsíčně něco málo (více?) stát - v USA tuším 10 USD/měsíc (?) a to je v konkurenčním prostředí. U nás při monopolu velké trojky bych klidně čekal nějaký super balíček "Data do hodinek" za 299,-
- zamyslel bych se nad tím, jestli to člověk opravdu využije. Pokud bude někdo běhat, tak chápu že netahat sebou telefon je velké plus. Já třeba hodně chodím, ale telefon mám vždy sebou - takže pro mne to moc význam nemá.
O podpoře vím jen to ze apple požaduje 2 operátory a zatím je připraven jen t-mobile. Cena dat by mi nevadila, ale asi vydrž baterky by byl problém. Mít telefon u sebe mi až tak nevadí ( SE takže žádná velká zátěž) přemýšlím o tom jen ze zvědavosti. 😀 Takže si myslíte ze koupit GPS only
A počkat až to budou mít vychytane? ❓ 😉Můj osobní názor je,kup si watch 2 v nerezu,je to dle mě kompromis o kterém ví i Apple,proto je přestal prodávat....
Nevím, 2 v nerezu mi přijdou moc drahé( nikde jsem je ve verzi kterou bych chtěl nenašel pod 18000 🙁 ). Právě jediná věc za kterou bych šel přes 13000 by bylo LTE( původně jsem uvažoval ze využiji pokles ceny w2 po uvedeni 3 série, ale přestali je prodávat a vyprodejove ceny byly vyšší než ceny u 3 série), nerez nijak nepotrebuju na klasických hodinkách nemám ani škrábanec(snažím se k tomu chovat dobře 😀 ). Jinak jediná věc která je u 3 dobra je cena oproti minulým generacím.