Zdravím, chtěla jsem se zeptat, mám v plánu si na Vánoce pořídit Apple Watch series 2, k mému Iphonu 7 plus. Netušíte jestli mají být nějaké slevy, ať už před Vánoci nebo třeba na Black Friday? Nebo bych se nad tím neměla zamýšlet a koupit je třeba už teď?
počkej si na black friday, předpokládám, že bude sleva 10% a připadá to letos tuším na 24.11.
To jo ... jde o to, aby za ten měsíc ještě nějaké AW2 byly k sehnání?! Už teď jich je jako šafránu
RoSch píše:
Pokud chceš AW Series 2, tak bych raději moc nečekal. Apple je stahuje z prodeje (kvůli AW 3) a v obchodech už se většinou jen doprodávaj … 38mm nebo 42mm 😉No právě že mi přijde že AW3 se mi nevyplatí, kvůli tomu, že nemůžeme v Česku využít úplný potenciál 😀 Proto koukám po AW2 a všimla jsem si, že je jich fakt už málo 😀 Takže radši nečekat, díky 😀
no já teda nevím, ale dát teď 8990 za AW2 nebo v black friday 9600 za AW3 je jasná volba pro novější model... ale kdo chce kam. nebo šance tenhle pátek, otevření iWant Jihlava = sleva 10% 🙂
Ještě by mě zajímalo, jestli jsou těch 38mm fakt malé ty hodinky, nebo je v těch velikostech jen malý rozdíl?
vormen píše:
no já teda nevím, ale dát teď 8990 za AW2 nebo v black friday 9600 za AW3 je jasná volba pro novější model... ale kdo chce kam. nebo šance tenhle pátek, otevření iWant Jihlava = sleva 10% 🙂Jihlavu mám trochu z ruky z Karlových Varů 😀
Nookys píše:
Ještě by mě zajímalo, jestli jsou těch 38mm fakt malé ty hodinky, nebo je v těch velikostech jen malý rozdíl?Ideální je možnost si je někde vyzkoušet; záleží na šířce zápěstí 😉
Údajně by AW3 42mm měly být o trochu menší než AW2, ale to nevím jistě 🙄Apple Watch Series 2, 38mm …
Rozměry: Výška: 38,6 mm; Šířka: 33,3 mm; Tloušťka: 11,4 mm; Hmotnost: 28,2 gApple Watch Series 2, 42mm …
Rozměry: Výška: 42,5 mm; Šířka: 36,4 mm; Tloušťka: 11,4 mm; Hmotnost: 34,2 gNookys píše:
Ještě by mě zajímalo, jestli jsou těch 38mm fakt malé ty hodinky, nebo je v těch velikostech jen malý rozdíl?Ty 38 mm jsou opravdu malé. Krom jiného mají menší kapacitu baterie, a jak jsem tak četl na fórech tak je to oproti 42 mm verzi docela znát.