Ja som si včera skúsil kúpiť bezdrôtovú nabíjačku CONNECT IT CI-393 Qi a funguje bez problémov s iPhonom, ale hodinky mi nenabíja.
Apple Watch není možné přes Qi nabíječky nabíjet. Jenom Apple Watch Series 3 bude možné dobíjet skrze nabíječku AirPower od Applu, která bude podporovat Qi standard a kromě AW bude schopna nabíjet i iPhone 8, 8 Plus, X a potom nové pouzdro k AirPods.
Asi to bude fungovať len cez AirPower, lebo ja som to už skúšal na hodinkách Series 3 a nešlo to. Prípadne nato bude softvérový update.
Mám podobný problém. Koupil jsem si powerbanku s Qi bezdrátovým standardem, právě kvůli tomu, abych mohl nabíjet hodinky a nemusel s sebou tahat tu originál nabíječku. No a taky mi to nefunguje. Ta Qi bezdrátová nabíječka není totiž magnetická.
Ale, abyste věděl, že v tom nejste sám. Také, když jsem viděl tu bezdrátovou nabíječku od Apple, jak se tam nabíjí iPhone, Apple Watch a Airpods na jedné podložce, myslel jsem, že to bude fungovat. Mimochodem na Airpods ta Qi taky nefunguje. Zkoušel jsem to. Tak můžu alespoň nabíjet nový iPhone bezdrátově 🙂