Zdravím, mal už niekto tento problém? Chcem orientačne zistiť koľko bude stáť výmena sklíčka a či je vôbec možná, stalo sa to pred tým než som začal používať obal
Tak tohle se mi ještě nepovedlo naštěstí. Mám je na ruce už pomalu rok a v podstatě úplně bez škrábance a to jsem s nimi škrtl párkrát fasádu a nějaký ten kámen.. Jak se ti to stalo?
Sklo stojí kolem 700,- (25 €), ale cena za výměnu bude drahá. Odpojit sklo od displeje je náročné a může se taky pokazit, může se tam dostat prach nebo se to poškrábe. Doporučoval bych koupi nového displeje (pokud máte na to finance).
Neštastne som sa obtrel okolo fasády doma 🙁
Ja mam Apple Watch no mne to padlo a sklo cele puklo dispelej funkcny problem je ze sklo nik nevymeni nie je na to servis ani odvazny clovek displej sa kupit neda je to nedostupny tovar riesim to uz asi mesiac a pol jedine co som mohol spravit je poslat to do Apple a vymena kus za kus dopaltok 409euro no nic ine nezostavalo len to poslat... Smola je to komplikovane ale ina cesta nie je
Vcera sem sa mi stali takisto nestastie a pukol mi roh sklicka na mojich AWSport. Da sa to opravit nejak lacno ?
ja len dúfam ze watch 2 budú mat lepsie sklo proti poškrabaniu a aj to nerezové telo je vraj nič moc
Včera som sa šmykol a spadol, aj na tele (kov) aj displeji mám škrabance, pravdepodobne však skúsime reklamáciu, aj keď je to mechanické poškodenie. Budeme apelovať hlavne s tým, že hodinky nie sú dostatočne odolné napriek tomu, že sú Sport Edition. Na nete som sa už toho dočítal, že chalanovi takto vymenili hodinky za nové.
409€ sa mi velmi zato davat nechce, nemam ich este ani mesiac, taktiez som nenasiel ziaden servis ktory by toto riesil
PCExpres.sk to robí v SR a iphoneservis.cz to robí v Praze
Mozu to robit ked je suciastka nedostupna... Robi to viac servisov na Slovensku nie len oni ale nikto nema nahradny diel a neda sa to zozhnat jedine na AliExpres ale to aj tak platba vopred a nepride to ani... velke riziko no tak ze dal som to do na SWAP vymenu ktora je rychla a clovek dostane uplne nove hodinky bez zasahu
A to ze sa poskriabe sklo na Apple Watch Sport sa da aj cakat ved je to len smiesne sklo ale Watch co maju zafit tak tam som toho uz skusil kade co a su ako nove to moc chvalim
roman píše:
PCExpres.sk to robí v SR a iphoneservis.cz to robí v PrazePCExpres mi napísali, ze toto nerobia kvoli nedostatku dielov a do Prahy som este nepisal ale skusim, vdaka Roman.
bohuzel mam watchky taky s jednym skrabaneckem. Nemate nekdo zkusenost, pokud na ně dam sklicko/folii, jestli to bude pod nim videt?
Bude to tam vidiet stale to sa tazko kamuflazuje cez ochranne sklo alebo foliu...