Ahoj, Po aktualizaci hodinek na os3.2 se mi v kontaktech zobrazí jen oblíbené a historie. Pokud ale chci jít do kontaktu tak mi aplikace spadne na úvodní obrazovku s nabídkou aplikací. Stává se to taky někomu? Zkoušel jsem to znova synchronizovat tak 6x a nepomohlo. V předchozím os to synchronizovat pomohlo na podruhé. Ale teď vůbec. Víte jak vyřešit? Díky Vojta.
Ano, stává se mně totéž: Kontakty na Watch vždy spadnou, zobrazí se jen Oblíbené a Historie. Kolik mate kontaktu? Není tam nějaký limit na počet kontaktu?
Mě to dělá od první aktualizace po zakoupení myslím že to bylo 3.1, s počtem kontaktu to asi nesouvisí, porovnával jsem několik hodinek kolegů a dělá to všem. Volal jsem na technickou podporu a po dvou telefonátech v délce hodinu a půl, přepojování na vyšší technickou podporu a zjišťování celého mého hardware a software Apple žádný výsledek.
Všichni se tvářili že kontakty mají fungovat a že o takovém problému nic neví, musíme asi čekat jestli bude aktualizace.Mám ten problém taky a je zajímavé je že pokud jsou hodinky přepnuty do angličtiny tak fungují. 🙄
Přesně jak píše Goblin, problém bude v cz lokalizací, v angličtině vše funguje jak má. Čekal jsem, že oprava přijde s verzí 3.2, ale zatím nic. Na jiných fórech se tento problém řeší zhruba od března a Apple prý pracuje na nápravě. Tak asi zatím nezbývá nic jiného než čekat nebo si dát anglické prostředí..
mne to funguje normalne, prave jsem to zkousel. ale mam nastavenou anglickou klavesnici, abych mohl pouzivat scibble, tak treba to je tim..
Tento problém je již vyřešen a aktuálně ve WatchOS 4 Developer Beta 3 již lze kontakty zobrazit.