Zdravím, tímto se obracím na zkušenější uživatele s prosbou o radu. Nedávno jsem si pořídil Apple TV 4.gen., ze kterého přistupuji ke svému externímu NAS disku WD My Cloud (3TB). Na zmiňovaném disku mám uloženou veškerou svou filmotéku v MKV a takto se doma díváme na filmy (je to příjemnější a rychlejší, než šermovat se všemi DVD či BlueRay). Bohužel jsem si všiml, že filmy ve vysoké FullHD kvalitě (1920x1080) mají občas trhavý obraz a není to tak plynulé a příjemné jako skrze standardní přehrávač + BlueRay disk. Chci se proto zeptat, zda někdo náhodou nevíte, v čem je zakopaný pes. Používám nejnovější modem od UPC, který zvládá i internet 200+20.. Mám špatný / pomalý externí disk, nebo se jedná o standardní jev?? Děkuji Edit: Používám Infuse Pro (aktuálně 5.verzi) a zjišťuji, že bude spíše nějaký problém s aplikací + zvukem. Videa "Dolby Digital" jedou krásně plynule, ale jakmile je tam AAC či MP3, tak se to občas zasekává.. Poradíte případně jinou / lepší aplikaci pro sledování videí?
xDeMO píše:
zkusil bych VLC playerže bych se v tom vyznal to ne ale taky bych řekl že VLC by mohlo bejt řešení přelouská to všechno nemusíš mít filmy ani v mkv formátu.
Ja by som to tipoval na slabú priepustnosť wifi zariadenia lebo doma nezáleží na tom akú máš rýchlu sieť ale ako pracuje wifi lebo keď máš pripojených viac zariadení a majú dokonca nastavenú prednosť na sieti tak to moze aj toto zapricinovat môj názor .