Přátelé,
homekit mi funguje pouze když jsem na wifi přes internet ne. Vyzkoušel jsem snad všechno ale prostě už nevím....
mám
Apple TV HD (nejovjejší generaci)
icloud přihlášen na televizi i iphonu
Fibaro zásuvku
Netatmo Smart Smoke Alarm
Přátelé,
homekit mi funguje pouze když jsem na wifi přes internet ne. Vyzkoušel jsem snad všechno ale prostě už nevím....
mám
Apple TV HD (nejovjejší generaci)
icloud přihlášen na televizi i iphonu
Fibaro zásuvku
Netatmo Smart Smoke Alarm
No zkusil bych znovu založit domácnost. Ale jako tohle je prostě nevýhoda Apple. Většinou to funguje, ale když ne není jak zjistit proč to nejede. I když teda Win je na tom dost podobně. V tom je nejlepší Linux.
Až když to píšu napadlo mě nemáš nějaky extra restriktivní firewall? Nebo něco tímto směrem, udělat třeba VPN a zkusit to jestli to pojede?
problém je v neviditelnosti IP adresy přes internet - veřejná IP adresa by to měla řešit
Oživuji téma. Z ničeho nic mě přestal fungovat homekit mimo wifi. Jak vypnu na iphonu wifi, tak jsou všechna zařízení "Bez odpovědi". Nemá s tím někdo zkušenost? Veškerý software mám aktuální, jak iphone tak Apple TV.. Doteď to fungovalo úplně bez problémů a zničeho nic to bez wifi nejede
Tak po chvíli laborování vyřešeno. Na Apple TV jsem se odhlásil z iCloud a pak hned přihlásil a samo mě naskočilo dokončení Domácnosti. Teď vše jede jak má.
Ahojte mam tiez ten isty problem
Prejdem na data a pise mi ze mimo dosah vsetko prislusenstvo, ked sa pripojim naspat na wifi vsetko je opat pripojene do domacnosti
Mě to udělalo znovu a opět pomohlo v Apple TV odhlásit iCloud a přihlásit
Ono stačí mít ATV zapnuté Home Sharing v Account nastavení.