ahoj nějákou dobu mi chodí mejli abych si aktivoval aple tv na rok zdarma kdy na to kliknu tak to po mě chce číslo kreditky takže další chyták?
Jak dalsi chytak??? Apple tohle prece nedela...
Aktivujte to pres aplikaci TV+to jsem udělal chtěj po mě i tak platební udaje, které jim samozřejmě nedám,takže žádný zdarma
Samozrejme je to zdarma, odecte se to z karty az vyprsi rok predplatneho tak jakej chytak prosimte?
Matej píše:
Samozrejme je to zdarma, odecte se to z karty az vyprsi rok predplatneho tak jakej chytak prosimte?zadnej, ale on to chce jenom zdarma 🙂 😀
Já si to platil a už jsem předplatné zrušil. Nechápu, proč chtějí předplatné a pak se za drtivou většinu filmů musí platit. Je tam zdarma jen pár seriálů. Naprostý nepoměr k HBO GO a Netflix. Za mě obrovské zklamání!!!
Dal jsem tam kartu a predplatne rok zdarma a stejne nic..chci pustit nejaky film a stejne se me to zepta jen na koupeni filmu nebo zapujceni..nechapu kde na to vsichni klikaj,kdyz se jim tam ukaze 1 rok free
Nezlob se, ale umíš číst? Je to jen na ATV+ a nevztahuje se na to na celý obsah ATV. Opravdu jen na to málo v ATV+. 🙂