Zdravím, jak už předmět napovídá. Přemýšlím o koupi Apple TV. Je mezi poslední 4K a 4. generací nějaký markantní rozdíl? Krom podpory 4K, která je stejně zbytečná, jelikož nemám 4K televizi? Díky!
Je tam rychlejší procesor. Jestli budeš něco hrát, projeví se to i dneska, v menším rozlišení markantně (1). Určitě doporučuji koupit tu novější. Apple TV jsou držáky, nemá se co pokazit. Já v roce 2012 koupil z druhé ruky třetí generaci a myslím že ji budu mít do roku 2025 😀 nebo dokud Apple neukončí podporu a nepřestane fungovat (2)...
Za 5 let si koupíš 4K televizi s příplatkem 5000 a budeš smutný že jsi tehdy nedal 2000 navíc za Apple TV 4K 😉 (3)
V případě prodeje se 4K verze bude zbavovat snáze (4) obzvláště pokud už bude ten rok 2025.Pokud toto vlákno ještě někdo čte poprosím o radu: mám Apple TV 3gen. a pokukuji po 4.gen. Může mi někdo stručně vysvětlit v čem si pomohu? Externí harddisk asi nepřipojím, ale co takhle přehrávat stream z např. Uloz.to? Mohu instalovat applikace? Díky moc předem za odpovědi!
PS: A asi bych měl dětem říct ať mi k těm 65tinám koupí 4k, že? 😂