Ahoj, našel jsem na YouTube, že se dá při pouštění videí, filmů i streamování obrazu z iPhonu na televizi (hraju tak real racing protože mám teprve 3. generaci Apple TV ) používat pro zvuk HomePod. Ale pokud se nemýlím, tak jen mono. Aby nebyl mono, musel by vědět kde jsem já, televize, kde je on a kam je otočený... i kdyby byly dva, tak by musely vědět vše krom otočení. Takže dolby si neudělám ani s 10 HomePody, rozumím tomu dobře?
Já jsem teda nikde nenašel,že by šel přehrávat zvuk Apple TV...ani ve specifikacích
Nicméně to jde.
Je to logické. My třebas máme doma televizi velkou ale zvuk z ní nic moc. I tohle by měl HomePod pokrýt.
Napište do youtube: apple TV and HomePodOtázka je skôr čo sa pokladá za mono a čo za stereo. Využiť priestorový zvuk pri sledovaní telky bude možné z viacerých Homepodov niekedy koncom roku.
Pri každom posunutí HomePod zmapuje priestor okolo seba, takže vie, kde sú steny a kde má smerovať zvuk.
Tak jestli to půjde,bude to super 🙂
A to stereo...někde se psalo,že teď to nejde,ale po další aktualizaci půjdou použit dva HomePod jako stereo.
Takže by to nemuselo být vůbec špatný.👍