Zavřít reklamu
  • iPhone 5C – nelze provést aktivace #732

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo nemá stejnou zkušenost s aktivací iPhonu 5C. V iPhonu je aktuální verze IOS 10.1.1. Iphone jsem zkoušel několikrát obnovit přes Itunes. Problém spočívá v okamžiku když se chci přihlásit k Apple ID, hned se objeví hláška : Váš iPhone se nepodařilo aktivovat, protože nelze kontaktovat aktivační server. Aktivaci zkouším jak přes mobilní data, tak i přes různé Wi-Fi sítě. S tímto problémem je asi i spojený další problém kdy na tomto iPhonu nelze nastavit aktuální čas a datum. Pokud vyberu automatické nalezení časového pásma, tak se nic nepodaří najít. Při manuálním zadání to Prahu sice najde, ale čas se přesto neobnoví. Poslední věc kterou jsem vyzkoušel je i manuální nastavení času i datumu, opět se ale vyskytne problém, protože aktuální datum v iPhonu prostě nenajdu. Vždy mi to po pár otočení datumovkou skočí do roku 2032 nebo 2001. Nenapadá někoho, kde by mohl být problém? Za každou radu budu vděčný. Předem moc díky [attachment=0]IMG_0002.PNG[/attachment]

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.